Trafiği tehlikeye düşüren alkollü sürücüye gözaltı!

Çayırova 05.02.2022 - 12:12, Güncelleme: 05.02.2022 - 12:12
 

Trafiği tehlikeye düşüren alkollü sürücüye gözaltı!

Trafiği tehlikeye düşüren alkollü sürücüye gözaltı!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde tehlikeli şekilde araç kullanınca polis tarafından durdurulan sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı. Ceza kesilen şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Alınan bilgiye göre, Çayırova ilçesinde bir sürücünün tehlikeli araç kullandığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 AIY 734 plakalı Tofaş marka otomobili Emek Mahallesi Veysel Karani Caddesi üzerinde durdurdu. Yapılan kontrollerde 1.60 promil alkollü olduğu belirlenen sürücüye ters kelepçe yapıldı. Daha sonra cezai işlem uygulanan sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Otomobil ise çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Trafiği tehlikeye düşüren alkollü sürücüye gözaltı!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde tehlikeli şekilde araç kullanınca polis tarafından durdurulan sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı. Ceza kesilen şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Alınan bilgiye göre, Çayırova ilçesinde bir sürücünün tehlikeli araç kullandığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 AIY 734 plakalı Tofaş marka otomobili Emek Mahallesi Veysel Karani Caddesi üzerinde durdurdu. Yapılan kontrollerde 1.60 promil alkollü olduğu belirlenen sürücüye ters kelepçe yapıldı. Daha sonra cezai işlem uygulanan sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Otomobil ise çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.