TÜBİTAK Genç Araştırmacıları Bekliyor

Kocaeli 16.11.2021 - 14:20, Güncelleme: 16.11.2021 - 14:20
 

TÜBİTAK Genç Araştırmacıları Bekliyor

TÜBİTAK Genç Araştırmacıları Bekliyor

TÜBİTAK, “A2M2TECH Projesi “Eklemeli İmalat Teknolojileri” alanında doktora yapmak isteyen genç araştırmacıları bekliyor. TÜBİTAK’ın MSCA–COFUND programına başvuruları teşvik etmek için açmış olduğu 2236-B MSCA-COFUND Burs Programlarına Katkı Fonu Programı kapsamında desteklenmekte olan Gazi Üniversitesi, A2M2TECH projesi kapsamında “Eklemeli İmalat Teknolojileri” alanında doktora yapmak isteyen 22 genç araştırmacı arıyor. 4 Araştırma Üniversitemizin (Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü) ortak olarak yürüteceği program kapsamında destek kazanacak araştırmacılar bu üniversitelerden birinde doktora eğitimi alacaklardır.  Gazi Üniversitesi tarafından yürütülmekte olan A2M2TECH projesi, hem MSCA–COFUND programı hem de TÜBİTAK 2236-B MSCA-COFUND Burs Programlarına Katkı Fonu Programı kapsamında desteklenmektedir.   
TÜBİTAK Genç Araştırmacıları Bekliyor

TÜBİTAK, “A2M2TECH Projesi “Eklemeli İmalat Teknolojileri” alanında doktora yapmak isteyen genç araştırmacıları bekliyor.

TÜBİTAK’ın MSCA–COFUND programına başvuruları teşvik etmek için açmış olduğu 2236-B MSCA-COFUND Burs Programlarına Katkı Fonu Programı kapsamında desteklenmekte olan Gazi Üniversitesi, A2M2TECH projesi kapsamında “Eklemeli İmalat Teknolojileri” alanında doktora yapmak isteyen 22 genç araştırmacı arıyor.

4 Araştırma Üniversitemizin (Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü) ortak olarak yürüteceği program kapsamında destek kazanacak araştırmacılar bu üniversitelerden birinde doktora eğitimi alacaklardır. 

Gazi Üniversitesi tarafından yürütülmekte olan A2M2TECH projesi, hem MSCA–COFUND programı hem de TÜBİTAK 2236-B MSCA-COFUND Burs Programlarına Katkı Fonu Programı kapsamında desteklenmektedir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.