19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tunç’tan ortaokullara duyuru!

Eğitim 25.03.2021 - 11:35, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:35
 

Tunç’tan ortaokullara duyuru!

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ortaokullarda yapılacak yüz yüze sınavlarla alakalı açıklamada bulundu. Tunç, “Ortaokullarda yüz yüze eğitime devam eden okul ve sınıflarda sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılacaktır” dedi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ortaokullarda yapılacak yüz yüze sınavlarla alakalı öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. Sınavların okul ortamında gerçekleşeceğini dile getiren Tunç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yüz yüze eğitime devam eden okul ve sınıflarda sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılacaktır. Yüksek ve çok yüksek risk gruplarındaki illerde ortaokulların 5, 6 ve 7'nci sınıflarında 26 Mart Cuma gününe kadar yapılamayan sınavlar, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılacak şekilde planlanacaktır. YÜZ YÜZE YAPILACAK Yüz yüze eğitimin devam ettiği ilkokul 4'üncü sınıflar ile ortaokulların 8'inci sınıflarında sınavlar, okul ortamında yüz yüze yapılmaya devam edilecektir. Salgının seyrine göre illerin risk gruplarının değişmesi durumunda güncel risk grubuna uygun olarak okullarda yüz yüze eğitim yapılması hâlinde sınavlar da 3 Mayıs 2021 tarihinden önce okul ortamında yüz yüze yapılabilecektir.”  
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ortaokullarda yapılacak yüz yüze sınavlarla alakalı açıklamada bulundu. Tunç, “Ortaokullarda yüz yüze eğitime devam eden okul ve sınıflarda sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılacaktır” dedi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ortaokullarda yapılacak yüz yüze sınavlarla alakalı öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. Sınavların okul ortamında gerçekleşeceğini dile getiren Tunç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yüz yüze eğitime devam eden okul ve sınıflarda sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılacaktır. Yüksek ve çok yüksek risk gruplarındaki illerde ortaokulların 5, 6 ve 7'nci sınıflarında 26 Mart Cuma gününe kadar yapılamayan sınavlar, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılacak şekilde planlanacaktır.

YÜZ YÜZE YAPILACAK

Yüz yüze eğitimin devam ettiği ilkokul 4'üncü sınıflar ile ortaokulların 8'inci sınıflarında sınavlar, okul ortamında yüz yüze yapılmaya devam edilecektir. Salgının seyrine göre illerin risk gruplarının değişmesi durumunda güncel risk grubuna uygun olarak okullarda yüz yüze eğitim yapılması hâlinde sınavlar da 3 Mayıs 2021 tarihinden önce okul ortamında yüz yüze yapılabilecektir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.