Türel, “Gebze eğitime hazırlıksız başladı!”

Siyaset 14.09.2021 - 16:37, Güncelleme: 14.09.2021 - 16:37
 

Türel, “Gebze eğitime hazırlıksız başladı!”

Türel, “Gebze eğitime hazırlıksız başladı!”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Gebze Bölgesi’ndeki okulların eksikliklerine değinen İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Eğitim ve öğretim hayatına yeteri kadar hazırlık yapılmadan başlanıldığını gördük” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya tam kadro katılan partililer, yerel ve ulusal gündeme dair istişarelerde bulunarak, seçim çalışmalarına yönelik planlamalarını da konuştular. Toplantıda Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asıltürk’ün koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırılmasını da değerlendiren partililer Asıltürk’e şifa dilediler. EĞİTİMDE AKSAKLIKLAR SÜRÜYOR Toplantıda yeni eğitim öğretim dönemindeki aksaklıkları da değerlendiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Eğitim ve öğretim hayatının başlaması ile beraber okullarda yaşanan aksaklıklarla ilgili hem veliler hem öğrenciler hem de okul idarecileri şikayetlerini bizlere dile getiriyor. Bizlerin bu konuda elini taşın altına koyarak gerekli kişilerle görüşüp sorunları çözmek konusunda öncü olmalıyız. Okul yetkilileri ve velilerden aldığımız şikayetlere göre Gebze Bölgesi’nde bulunan okullarımızın öncelikli sorunları iç ve dış duvarların yıkıl dökük olması. Bahçe zeminlerinin yıpranmış ve demir korkuluklarının paslı olduğu yönünde. Öte yandan okullarda en büyük sorunlardan biri ise pandemiye rağmen hijyenik olmayan WC’ler. Bu kapsamda tüm eksiklikleri dikkate aldığımızda eğitim ve öğretim hayatına yeteri kadar hazırlık yapılmadan başlanıldığını görmüş oluyoruz” dedi.
Türel, “Gebze eğitime hazırlıksız başladı!”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Gebze Bölgesi’ndeki okulların eksikliklerine değinen İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Eğitim ve öğretim hayatına yeteri kadar hazırlık yapılmadan başlanıldığını gördük” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya tam kadro katılan partililer, yerel ve ulusal gündeme dair istişarelerde bulunarak, seçim çalışmalarına yönelik planlamalarını da konuştular. Toplantıda Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asıltürk’ün koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırılmasını da değerlendiren partililer Asıltürk’e şifa dilediler.

EĞİTİMDE AKSAKLIKLAR SÜRÜYOR

Toplantıda yeni eğitim öğretim dönemindeki aksaklıkları da değerlendiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Eğitim ve öğretim hayatının başlaması ile beraber okullarda yaşanan aksaklıklarla ilgili hem veliler hem öğrenciler hem de okul idarecileri şikayetlerini bizlere dile getiriyor. Bizlerin bu konuda elini taşın altına koyarak gerekli kişilerle görüşüp sorunları çözmek konusunda öncü olmalıyız. Okul yetkilileri ve velilerden aldığımız şikayetlere göre Gebze Bölgesi’nde bulunan okullarımızın öncelikli sorunları iç ve dış duvarların yıkıl dökük olması. Bahçe zeminlerinin yıpranmış ve demir korkuluklarının paslı olduğu yönünde. Öte yandan okullarda en büyük sorunlardan biri ise pandemiye rağmen hijyenik olmayan WC’ler. Bu kapsamda tüm eksiklikleri dikkate aldığımızda eğitim ve öğretim hayatına yeteri kadar hazırlık yapılmadan başlanıldığını görmüş oluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.