Türel; “Her gün Peker ile Soylu’yu seyrediyoruz”

Siyaset 21.05.2021 - 10:00, Güncelleme: 21.05.2021 - 10:00
 

Türel; “Her gün Peker ile Soylu’yu seyrediyoruz”

Türel; “Her gün Peker ile Soylu’yu seyrediyoruz”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel esnafa yapılan destek paketini eleştirdi. Başkan Türel, “Tamam hiçbir desteğe kötü sözümüz yok. Ancak 14 aydır sıkıntı çeken esnafa 3 Bin TL-5 Bin TL ne fayda sağlar? Destek paketine evet, ama içeriğine hayır, bu rakamlar hiçbir derde derman olmaz. Bunca sıkıntıya bu rakamlar merhem olmadığı gibi esnafa mutlu da etmez” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel gazetemize açıklamalarda yaptı. Gündemi değerlendiren Türel, “Vakalar artıyor, azalma oldu ama istenilen seviyede mi yorumu siz yapın. Kademeli normalleşmeye başladık, süreç devam ediyor. 1 Haziranda her yer açılır kanaatimce. Yaz mevsimi başladı. Esnafa paket açıklandı. Her desteğe varız. Ancak içeriğine bakacak olursak çok az. 14 aydır sıkıntı çeken esnaf 3 Bin TL-5 Bin TL ile ne yapacak? Bu rakamlar hangi derde çare sağlar? Bence çok az rakamlar. Kimse bu rakamlarla mutlu olmaz. Bana göre esnaf hiç memnun ve mutlu değil” şeklinde konuşarak paketi yetersiz bulduğunu kaydetti. DEVLETİN TEPESİNDE NELER OLUYOR? Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Türel, “Bakın devletin tepesinde neler oluyor. Peker, Soylu vs atışmalar, videolar görüyoruz. Ahlak falan önemli şey, her gün bir video her gün bir çalkantı yaşanıyor. Memleketin gündeminde bunlar var. Ahlak, edep siyasette önemli, hayatta önemli. İnşallah aşı falan çoğalır da artık gerek siyaset gerek toplum bir an önce normale döner. Aşı olursa okullar da açılır, hayat da normal seyrine ulaşır” ifadesini kullandı.
Türel; “Her gün Peker ile Soylu’yu seyrediyoruz”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel esnafa yapılan destek paketini eleştirdi. Başkan Türel, “Tamam hiçbir desteğe kötü sözümüz yok. Ancak 14 aydır sıkıntı çeken esnafa 3 Bin TL-5 Bin TL ne fayda sağlar? Destek paketine evet, ama içeriğine hayır, bu rakamlar hiçbir derde derman olmaz. Bunca sıkıntıya bu rakamlar merhem olmadığı gibi esnafa mutlu da etmez” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel gazetemize açıklamalarda yaptı. Gündemi değerlendiren Türel, “Vakalar artıyor, azalma oldu ama istenilen seviyede mi yorumu siz yapın. Kademeli normalleşmeye başladık, süreç devam ediyor. 1 Haziranda her yer açılır kanaatimce. Yaz mevsimi başladı. Esnafa paket açıklandı. Her desteğe varız. Ancak içeriğine bakacak olursak çok az. 14 aydır sıkıntı çeken esnaf 3 Bin TL-5 Bin TL ile ne yapacak? Bu rakamlar hangi derde çare sağlar? Bence çok az rakamlar. Kimse bu rakamlarla mutlu olmaz. Bana göre esnaf hiç memnun ve mutlu değil” şeklinde konuşarak paketi yetersiz bulduğunu kaydetti.

DEVLETİN TEPESİNDE NELER OLUYOR?

Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Türel, “Bakın devletin tepesinde neler oluyor. Peker, Soylu vs atışmalar, videolar görüyoruz. Ahlak falan önemli şey, her gün bir video her gün bir çalkantı yaşanıyor. Memleketin gündeminde bunlar var. Ahlak, edep siyasette önemli, hayatta önemli. İnşallah aşı falan çoğalır da artık gerek siyaset gerek toplum bir an önce normale döner. Aşı olursa okullar da açılır, hayat da normal seyrine ulaşır” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.