Türel, “Mahallelerdeki en büyük sorun ‘İnternet!’

Siyaset 19.10.2020 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türel, “Mahallelerdeki en büyük sorun ‘İnternet!’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Arapçeşme, İnönü ve Kirazpınar Mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Mahallelerdeki en büyük sorunun internet olduğunu vurgulayan Başkan Türel, “Vatandaş, uzaktan eğitimin yapıldığı bu dönemlerde yetersiz altyapı ve bağlantı hızındaki düşüklükten şikâyetçi” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Halil Kayın İl yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz’ı, İnönü Mahallesi Muhtarı Durmuş Karabuğa’yı ve Kirazpınar Mahallesi Muhtarı Nadi Kırcı’yı ziyaret etti. Ziyaret hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Muhtarlarımızı hem onların sorunları hem de mahallerimizin sorunları hakkında bilgi almak için ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunup mahallelerimizdeki eksikler hakkında konuştuk notlarımızı aldık. Mahallerimizdeki en büyük şikâyet Türk Telekom’un altyapısından şikâyetçiler özellikle uzaktan eğitimin yapıldığı bu dönemlerde yetersiz altyapı ve bağlantı hızındaki düşüklükten şikâyetçiler. İnönü mahallemizde çok sık yaşanan elektrik kesintilerinden oldukça bıkmış durumdalar. Arapçeşme mahallemiz hali hazırda devan eden İSU çalışmalarının çok uzun sürmesinden bu nedenle de sıklıkla yaşanan su kesintisinden yolların çamur içinde kalmasından usanmış durumdalar yetkililerin biraz önce bu konuları çözüme kavuşturmalarını istiyorlar.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Arapçeşme, İnönü ve Kirazpınar Mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Mahallelerdeki en büyük sorunun internet olduğunu vurgulayan Başkan Türel, “Vatandaş, uzaktan eğitimin yapıldığı bu dönemlerde yetersiz altyapı ve bağlantı hızındaki düşüklükten şikâyetçi” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Halil Kayın İl yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz’ı, İnönü Mahallesi Muhtarı Durmuş Karabuğa’yı ve Kirazpınar Mahallesi Muhtarı Nadi Kırcı’yı ziyaret etti. Ziyaret hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Muhtarlarımızı hem onların sorunları hem de mahallerimizin sorunları hakkında bilgi almak için ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunup mahallelerimizdeki eksikler hakkında konuştuk notlarımızı aldık. Mahallerimizdeki en büyük şikâyet Türk Telekom’un altyapısından şikâyetçiler özellikle uzaktan eğitimin yapıldığı bu dönemlerde yetersiz altyapı ve bağlantı hızındaki düşüklükten şikâyetçiler. İnönü mahallemizde çok sık yaşanan elektrik kesintilerinden oldukça bıkmış durumdalar. Arapçeşme mahallemiz hali hazırda devan eden İSU çalışmalarının çok uzun sürmesinden bu nedenle de sıklıkla yaşanan su kesintisinden yolların çamur içinde kalmasından usanmış durumdalar yetkililerin biraz önce bu konuları çözüme kavuşturmalarını istiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.