“Türk Milliyetçileri bir bozkurt yapın dünya görsün?”

Siyaset 30.08.2021 - 15:48, Güncelleme: 30.08.2021 - 15:48
 

“Türk Milliyetçileri bir bozkurt yapın dünya görsün?”

MHP KOCAELİ’DEN, POLİS MEMURUNA AÇILAN SORUŞTURMAYA TEPKİ;

Kocaeli Valiliği tarafından, MHP Dilovası İlçe Teşkilatının açılış programına katılarak bozkurt işareti yapan polis memuruna soruşturma açılmıştı. Valilik tarafından açılan soruşturmaya tepki gösteren MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Bozkurt işareti yapan polislerin hepsine soruşturma talep edecek misiniz?” diye sordu. Kocaeli Valiliği, MHP Dilovası İlçe Teşkilatının açılış programına katılarak ‘Bozkurt’ işareti yapan polis memuruna jet hızıyla soruşturma açmıştı. Açılan soruşturmaya Kocaeli başta olmak üzere yurt genelinde birçok tepki gelirken bir tepki de MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’tan geldi. Video çekerek soruşturmaya tepkisini gösteren Başkan Kurt, "Bozkurt işareti yapan polislerin hepsini soruşturma talep edecek misiniz’’ diye sordu “POLİSİMİZİ UCUZ SİYASİ TARTIŞMALARIN İÇİNE ÇEKEMEZSİNİZ” Videolu açıklamasını sürdüren Başkan Kurt, "Bozkurt, Türklüğün bağımsızlık sembolüdür. Türk dünyasının her yerinde kullanılan bir işareti Türk polisi yaptı diye onu linç etmek haksızlıktır. Şehit olan ve şehadet öncesinde bozkurt yapan polislerimiz için de mi soruşturma talep edeceksiniz? Devletimiz çok şükür ki güçlü bir devlettir. Türklüğün sembolü olan Bozkurt işaretini yapan polisini de ucuz siyasi tartışmalarınıza malzeme etmeyecek, polisine sahip çıkacaktır.  Türk milletinin ferdine Bozkurt yapmak düşer, fitnecilere yiyecek ekmek yoktur. Bozguncular diyor ki, geçmişte Bozkurt yapanlar suçlanmış, takibata uğramış. Ben de diyorum ki, samanlıkta iğne aramayın, o devirler geçti. "Havada uçan karakuş sürüleri, ey Bozkurt senden geçemez." diyen Yusuf Has Hacip’in bu sözü Türk devletini yönetenlerin pusulası olmalıdır. Türk Milliyetçileri bir bozkurt yapın dünya görsün...’’ ifadelerini kullandı.
MHP KOCAELİ’DEN, POLİS MEMURUNA AÇILAN SORUŞTURMAYA TEPKİ;

Kocaeli Valiliği tarafından, MHP Dilovası İlçe Teşkilatının açılış programına katılarak bozkurt işareti yapan polis memuruna soruşturma açılmıştı. Valilik tarafından açılan soruşturmaya tepki gösteren MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Bozkurt işareti yapan polislerin hepsine soruşturma talep edecek misiniz?” diye sordu.

Kocaeli Valiliği, MHP Dilovası İlçe Teşkilatının açılış programına katılarak ‘Bozkurt’ işareti yapan polis memuruna jet hızıyla soruşturma açmıştı. Açılan soruşturmaya Kocaeli başta olmak üzere yurt genelinde birçok tepki gelirken bir tepki de MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’tan geldi. Video çekerek soruşturmaya tepkisini gösteren Başkan Kurt, "Bozkurt işareti yapan polislerin hepsini soruşturma talep edecek misiniz’’ diye sordu

“POLİSİMİZİ UCUZ SİYASİ TARTIŞMALARIN İÇİNE ÇEKEMEZSİNİZ”

Videolu açıklamasını sürdüren Başkan Kurt, "Bozkurt, Türklüğün bağımsızlık sembolüdür. Türk dünyasının her yerinde kullanılan bir işareti Türk polisi yaptı diye onu linç etmek haksızlıktır. Şehit olan ve şehadet öncesinde bozkurt yapan polislerimiz için de mi soruşturma talep edeceksiniz? Devletimiz çok şükür ki güçlü bir devlettir. Türklüğün sembolü olan Bozkurt işaretini yapan polisini de ucuz siyasi tartışmalarınıza malzeme etmeyecek, polisine sahip çıkacaktır.  Türk milletinin ferdine Bozkurt yapmak düşer, fitnecilere yiyecek ekmek yoktur. Bozguncular diyor ki, geçmişte Bozkurt yapanlar suçlanmış, takibata uğramış. Ben de diyorum ki, samanlıkta iğne aramayın, o devirler geçti. "Havada uçan karakuş sürüleri, ey Bozkurt senden geçemez." diyen Yusuf Has Hacip’in bu sözü Türk devletini yönetenlerin pusulası olmalıdır. Türk Milliyetçileri bir bozkurt yapın dünya görsün...’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.