Türkiye beşincisi Gebze’den

Gebze 15.06.2021 - 11:07, Güncelleme: 15.06.2021 - 11:07
 

Türkiye beşincisi Gebze’den

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencisi Gökhan Perçem, COMPEC tarafından düzenlenen Boğaziçi Game Jam yarışmasında 123 oyun tasarımı arasında Türkiye beşincisi seçildi.

COMPEC tarafından düzenlenen Boğaziçi Game Jam 4-6 Haziran’da Discord üzerinden gerçekleştirilen 48 saatlik oyun geliştirme maratonunda etkinlik başladığında verilecek temaya göre katılımcılar bireysel olarak veya ekipleriyle oyunlar geliştirdi. Jam bitiminde sunumlar ile beraber jüri oylaması yapıldı ve Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencisi Gökhan Perçem Türkiye beşincisi seçildi. 600 KATILIMCILI YARIŞMA Öğrencisini tebrik eden Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, “COMPEC tarafından düzenlenen Boğaziçi Game Jam yarışmasında okulumuz öğrencisi Gökhan Perçem ilk 5’e girdi. 123 oyun tasarımı ve 600 katılımcılı yarışmada elde ettiği dereceden ötürü öğrencimiz Gökhan Perçem’i tebrik ederiz. Türkiye’de çok hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan oyun geliştirme sektöründe kendisine başarılar dileriz” dedi.
Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencisi Gökhan Perçem, COMPEC tarafından düzenlenen Boğaziçi Game Jam yarışmasında 123 oyun tasarımı arasında Türkiye beşincisi seçildi.

COMPEC tarafından düzenlenen Boğaziçi Game Jam 4-6 Haziran’da Discord üzerinden gerçekleştirilen 48 saatlik oyun geliştirme maratonunda etkinlik başladığında verilecek temaya göre katılımcılar bireysel olarak veya ekipleriyle oyunlar geliştirdi. Jam bitiminde sunumlar ile beraber jüri oylaması yapıldı ve Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencisi Gökhan Perçem Türkiye beşincisi seçildi.

600 KATILIMCILI YARIŞMA

Öğrencisini tebrik eden Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, “COMPEC tarafından düzenlenen Boğaziçi Game Jam yarışmasında okulumuz öğrencisi Gökhan Perçem ilk 5’e girdi. 123 oyun tasarımı ve 600 katılımcılı yarışmada elde ettiği dereceden ötürü öğrencimiz Gökhan Perçem’i tebrik ederiz. Türkiye’de çok hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan oyun geliştirme sektöründe kendisine başarılar dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.