‘Türkiye Futbol Oynuyor’ Projesi 15 yaşında

Spor 06.07.2021 - 13:31, Güncelleme: 06.07.2021 - 13:31
 

‘Türkiye Futbol Oynuyor’ Projesi 15 yaşında

‘Türkiye Futbol Oynuyor’ Projesi 15 yaşında

TFF'nin bünyesinde futbol bulunan dört Engelli Spor Federasyonu (İşitme Engelliler Spor Federasyonu, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Görme Engelliler Spor Federasyonu ve Özel Sporcular Spor Federasyonu) ile "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında yaptığı stratejik iş birliği 15. yılını kutluyor. TFF EMEĞİ GEÇEN TÜM PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ Bu süre zarfında, Türkiye'yi farklı kategorilerde uluslararası platformda defalarca temsil eden takımlarımız, elde ettikleri tarihi başarılarla ülkemizin gururu oldu. Sesi olmadan çığlık atanların, ayakları olmadan koşan 'tek ayaklı kramponların', 'en güzel gol hissederek atılan gol' diyen sesi görenlerin, verdikleri mücadele ile bize her zaman 'umutlarınız yoksa, yaratın' mesajını veren özel sporcuların, Down sendromlu futbolcuların gerçek hikâyesini, iş birliğimizin 15. yılı vesilesiyle bu yolda bizimle yürüyen ve destek veren herkese teşekkürlerimizle…
‘Türkiye Futbol Oynuyor’ Projesi 15 yaşında

TFF'nin bünyesinde futbol bulunan dört Engelli Spor Federasyonu (İşitme Engelliler Spor Federasyonu, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Görme Engelliler Spor Federasyonu ve Özel Sporcular Spor Federasyonu) ile "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında yaptığı stratejik iş birliği 15. yılını kutluyor.

TFF EMEĞİ GEÇEN TÜM PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu süre zarfında, Türkiye'yi farklı kategorilerde uluslararası platformda defalarca temsil eden takımlarımız, elde ettikleri tarihi başarılarla ülkemizin gururu oldu. Sesi olmadan çığlık atanların, ayakları olmadan koşan 'tek ayaklı kramponların', 'en güzel gol hissederek atılan gol' diyen sesi görenlerin, verdikleri mücadele ile bize her zaman 'umutlarınız yoksa, yaratın' mesajını veren özel sporcuların, Down sendromlu futbolcuların gerçek hikâyesini, iş birliğimizin 15. yılı vesilesiyle bu yolda bizimle yürüyen ve destek veren herkese teşekkürlerimizle…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.