19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkiye’nin kupasında sahne temsilcilerimizin!

Spor 17.09.2021 - 09:48, Güncelleme: 17.09.2021 - 09:48
 

Türkiye’nin kupasında sahne temsilcilerimizin!

Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün Madde 2/A/b/2 maddesine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu eşleşmeleri, TFF Başkan Vekili Ali Düşmez nezaretinde yapılan kura çekimi ile belirlendi. Kura çekiminde TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın da yer aldı.

ELEME TURU FORMATI ŞU ŞEKİLDE 50 takımın mücadele edeceği 2. Eleme Turu müsabakaları, 28, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre, eşleşmede kura sonucunda ismi önce çıkan takımların sahalarında oynanacak. DÜŞMEZ: TÜRKİYE KUPASI’NI UZUN SENELERDİR TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYAN KUPA OLARAK TANITTIK TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Federasyon olarak Ziraat Türkiye Kupası’na çok büyük önem verdiklerini belirterek kura çekimiyle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Ziraat Türkiye Kupası’nın 2. Eleme Turu kura çekimini gerçekleştirdik. Türkiye Kupası’nı uzun senelerdir Türkiye’yi kucaklayan kupa olarak tanıttık ve bu çok önemli. En üst ligden en alt lige kadar tüm takımların bu güzel oyuna katkı vermesini çok değerli buluyoruz. Pandemi sürecinin tamamen geçmesiyle kupaya daha fazla sayıda takımımız katılacak. 60. sezonu yaşadığımız bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Bu kupanın sponsorluğunu yapan Ziraat Bankası’nın 12 yıldır bu turnuvaya büyük bir desteği var. Büyük bir teşekkürü hak ediyor. Futbol camiası olarak Ziraat Bankası ile birlikte yayınları ile tüm takımları motive eden, takımlara güç veren Turkuvaz Medya Grubu’na teşekkür ediyoruz. İnşallah İkinci Eleme Turu’nda da çok güzel ve zevkli maçlar izleyeceğiz. TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulumuz adına tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, kura çekiminin tüm takımlar için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU Kupaya 2. Eleme turundan dahil olan 3. Lig temsilcilerimiz Belediye Derincespor ve Redoks Darıca Gençlerbirliği' nin rakipleri belli oldu. 28-29 ve 30 Eylül tarihlerinde oynanacak 2. Eleme turu müsabakalarında Belediye Derincespor evinde Formül Erbaaspor'u ağırlarken Redoks Darıca Gençlerbirliği ise Belediye Kütahyaspor'un rakibi olacak. Kısa bir hatırlatma yapmak gerekirse Redoks Darıca Gençlerbirliği geçtiğimiz sezon aldığı başarılı sonuçlar ile 5. tura kadar yükselmiş, Türk Telekom Stadyumunda oynanan müsabakayı şimdilerde Adana Demirspor’da forma giyen Y. Belhanda’nın 44. Dakikadaki penaltı golüyle 1-0’lık skor ile elense de özverisi ile alkış almıştı.
Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün Madde 2/A/b/2 maddesine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu eşleşmeleri, TFF Başkan Vekili Ali Düşmez nezaretinde yapılan kura çekimi ile belirlendi. Kura çekiminde TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın da yer aldı.

ELEME TURU FORMATI ŞU ŞEKİLDE

50 takımın mücadele edeceği 2. Eleme Turu müsabakaları, 28, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre, eşleşmede kura sonucunda ismi önce çıkan takımların sahalarında oynanacak.

DÜŞMEZ: TÜRKİYE KUPASI’NI UZUN SENELERDİR TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYAN KUPA OLARAK TANITTIK

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Federasyon olarak Ziraat Türkiye Kupası’na çok büyük önem verdiklerini belirterek kura çekimiyle ilgili şu değerlendirmede bulundu:

“Ziraat Türkiye Kupası’nın 2. Eleme Turu kura çekimini gerçekleştirdik. Türkiye Kupası’nı uzun senelerdir Türkiye’yi kucaklayan kupa olarak tanıttık ve bu çok önemli. En üst ligden en alt lige kadar tüm takımların bu güzel oyuna katkı vermesini çok değerli buluyoruz. Pandemi sürecinin tamamen geçmesiyle kupaya daha fazla sayıda takımımız katılacak. 60. sezonu yaşadığımız bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Bu kupanın sponsorluğunu yapan Ziraat Bankası’nın 12 yıldır bu turnuvaya büyük bir desteği var. Büyük bir teşekkürü hak ediyor. Futbol camiası olarak Ziraat Bankası ile birlikte yayınları ile tüm takımları motive eden, takımlara güç veren Turkuvaz Medya Grubu’na teşekkür ediyoruz. İnşallah İkinci Eleme Turu’nda da çok güzel ve zevkli maçlar izleyeceğiz. TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulumuz adına tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, kura çekiminin tüm takımlar için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Kupaya 2. Eleme turundan dahil olan 3. Lig temsilcilerimiz Belediye Derincespor ve Redoks Darıca Gençlerbirliği' nin rakipleri belli oldu. 28-29 ve 30 Eylül tarihlerinde oynanacak 2. Eleme turu müsabakalarında Belediye Derincespor evinde Formül Erbaaspor'u ağırlarken Redoks Darıca Gençlerbirliği ise Belediye Kütahyaspor'un rakibi olacak. Kısa bir hatırlatma yapmak gerekirse Redoks Darıca Gençlerbirliği geçtiğimiz sezon aldığı başarılı sonuçlar ile 5. tura kadar yükselmiş, Türk Telekom Stadyumunda oynanan müsabakayı şimdilerde Adana Demirspor’da forma giyen Y. Belhanda’nın 44. Dakikadaki penaltı golüyle 1-0’lık skor ile elense de özverisi ile alkış almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.