“Türkiye’yi, Hitler Almanya’sına çeviremezsiniz!”

Siyaset 16.09.2021 - 10:08, Güncelleme: 16.09.2021 - 10:08
 

“Türkiye’yi, Hitler Almanya’sına çeviremezsiniz!”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partisinin il yönetim kurulu toplantısı öncesinde bir açıklama yaparak hükümetin aşı ve PCR testi dayatmasına tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesi bir açıklama yaparak aşı ve PCR testi ile ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, sanayi şehri Kocaeli’de 258 bin emekçinin çalıştığını hatırlatarak emekçinin en büyük sorununun aşı ve PCR testi dayatması olduğunu söyledi. Aşı olana gösterilen saygı ve sunulan imkanların aşı olmayanlara da sunulması gerektiğini söyleyen Aras, hükümeti bir an önce yanlış politikasından dönmeye davet etti. MEVCUT AŞI VE PCR POLİTİKASI İNSAN HAKLARINA AYKIRI Öte yandan Türkiye, Hitler Almanya’sı veya Mussolini İtalya’sı olmadığını söyleyen Aras, “Hükümet anayasa ve iş kanununu ihlal ediyor. Mevcut aşı ve PCR politikası insan haklarına aykırı. Biz Yeniden Refah Partisi olarak bu süreçte tüm mağdurlara yardım edeceğiz. Partimize başvuran vatandaşlara hukuki destek vereceğiz” dedi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partisinin il yönetim kurulu toplantısı öncesinde bir açıklama yaparak hükümetin aşı ve PCR testi dayatmasına tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesi bir açıklama yaparak aşı ve PCR testi ile ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, sanayi şehri Kocaeli’de 258 bin emekçinin çalıştığını hatırlatarak emekçinin en büyük sorununun aşı ve PCR testi dayatması olduğunu söyledi. Aşı olana gösterilen saygı ve sunulan imkanların aşı olmayanlara da sunulması gerektiğini söyleyen Aras, hükümeti bir an önce yanlış politikasından dönmeye davet etti.

MEVCUT AŞI VE PCR POLİTİKASI İNSAN HAKLARINA AYKIRI

Öte yandan Türkiye, Hitler Almanya’sı veya Mussolini İtalya’sı olmadığını söyleyen Aras, “Hükümet anayasa ve iş kanununu ihlal ediyor. Mevcut aşı ve PCR politikası insan haklarına aykırı. Biz Yeniden Refah Partisi olarak bu süreçte tüm mağdurlara yardım edeceğiz. Partimize başvuran vatandaşlara hukuki destek vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.