19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkkan, Gebze Bölgesi’ni ihmal etmiyor!

Siyaset 23.09.2021 - 15:59, Güncelleme: 23.09.2021 - 15:59
 

Türkkan, Gebze Bölgesi’ni ihmal etmiyor!

Türkkan, Gebze Bölgesi’ni ihmal etmiyor!

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Artvin, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Kars’ta ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bu hafta Kocaeli’nde. Türkkan Çarşamba günü Gebze’deydi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve ilçe yöneticileri ile birlikte ülke gündemi, Gebze’nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulunan Türkkan, Belediye Meclis Üyeleri’nin Belediye’de, kendisinin de TBMM’de bu konuları dile getireceğini ifade etti. ESNAFIN DURUMU GEBZE’DE DE FARKLI DEĞİL Türkkan, İlçe Başkanlığı’ndaki programın ardından Gebze’de birtakım ziyaretlerde bulundu. İYİ Parti Grup Başkan Vekili, esnafı ziyaret ederken karşılaştığı manzarayı da şu sözlerle ifade etti: “Gebze’de uğradığımız eczanede neden yakınıyor biliyor musunuz Eczacı beyefendi? “Veresiye ilaç talebi o kadar fazla ki” diyor. İlgi Sağlık Merkezi’nde ise hastaların en ufak bir şikayetinde ilçelerde bulunan sağlık ocakları veya aile hekimleri yerine hastaneye gitmelerinin, hastanelerde anlamı olmayan bir yoğunluğa sebep olduğunu anlattı hekim arkadaşlar.” TAZİYE ZİYARETLERİ İYİ Partili Türkkan, Gebze’de taziyeye gitmeyi de ihmal etmedi. Geçen yıl hayatını kaybeden Milletvekili Bülent Atasayan’ın yakın zamanda ablası vefat etti. Türkkan, bu nedenle Bülent Atasayan’ın oğlu Alkış Atasayan’a taziye ziyaretinde bulundu. Türkkan, Gebze’de geçtiğimiz günlerde eşini kaybeden İYİ Parti Gebze İlçe Muhasibi Yıldız Bora Erten ve oğlu Bedirhan’ı da ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Türkkan Gebze’de Kadir İkinci’nin de misafiri oldu.    
Türkkan, Gebze Bölgesi’ni ihmal etmiyor!

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Artvin, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Kars’ta ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bu hafta Kocaeli’nde. Türkkan Çarşamba günü Gebze’deydi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve ilçe yöneticileri ile birlikte ülke gündemi, Gebze’nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulunan Türkkan, Belediye Meclis Üyeleri’nin Belediye’de, kendisinin de TBMM’de bu konuları dile getireceğini ifade etti.

ESNAFIN DURUMU GEBZE’DE DE FARKLI DEĞİL

Türkkan, İlçe Başkanlığı’ndaki programın ardından Gebze’de birtakım ziyaretlerde bulundu. İYİ Parti Grup Başkan Vekili, esnafı ziyaret ederken karşılaştığı manzarayı da şu sözlerle ifade etti: “Gebze’de uğradığımız eczanede neden yakınıyor biliyor musunuz Eczacı beyefendi? “Veresiye ilaç talebi o kadar fazla ki” diyor. İlgi Sağlık Merkezi’nde ise hastaların en ufak bir şikayetinde ilçelerde bulunan sağlık ocakları veya aile hekimleri yerine hastaneye gitmelerinin, hastanelerde anlamı olmayan bir yoğunluğa sebep olduğunu anlattı hekim arkadaşlar.”

TAZİYE ZİYARETLERİ

İYİ Partili Türkkan, Gebze’de taziyeye gitmeyi de ihmal etmedi. Geçen yıl hayatını kaybeden Milletvekili Bülent Atasayan’ın yakın zamanda ablası vefat etti. Türkkan, bu nedenle Bülent Atasayan’ın oğlu Alkış Atasayan’a taziye ziyaretinde bulundu. Türkkan, Gebze’de geçtiğimiz günlerde eşini kaybeden İYİ Parti Gebze İlçe Muhasibi Yıldız Bora Erten ve oğlu Bedirhan’ı da ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Türkkan Gebze’de Kadir İkinci’nin de misafiri oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.