19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkkan ve Özalan arasında ‘müjde’ polemiği

Siyaset 06.06.2021 - 15:47, Güncelleme: 06.06.2021 - 15:47
 

Türkkan ve Özalan arasında ‘müjde’ polemiği

Türkkan ve Özalan arasında ‘müjde’ polemiği

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Karadeniz’de 135 milyar metreküp doğalgaz bulundu” müjdesinden önce yaptığı “Vereceği en büyük müjde; beceremedim, bırakıyorum” yorumuna AK Partili Alpay Özalan, “Sizin için en büyük müjde, Genel Başkanınız Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş’la kahvaltı yapması” cevabını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filyos Limanı açılışında verdiği doğalgaz müjdesi sosyal medyada polemiğe neden oldu. İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın, Cumhurbaşkanının verdiği doğalgaz müjdesi ile ilgili attığı tweet kısa sürede binlerce yorum alırken, AK Parti TBMM İdari Amiri ve İzmir Milletvekili Alpay Özalan’dan yanıt geldi. Erdoğan ‘müjde’yi açıkladı: Karadeniz’de 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi yapıldı ERDOĞAN'IN ŞİMDİYE KADARKİ ‘MÜJDELERİ’ NELERDİ? Türkkan, yaptığı paylaşımda, AK Partili Cumhurbaşkanı için “Vereceği en büyük müjde; beceremedim, bırakıyorum” ifadelerini kullanırken, AK Partili Özalan ise Türkkan’a cevap olarak, “Sizin için en büyük müjde, Genel Başkanınız Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş’la kahvaltı yapması. O yüzden vatanın ve milletin faydasına olacak bir şeye sevinmenizi beklemiyoruz” dedi.
Türkkan ve Özalan arasında ‘müjde’ polemiği

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Karadeniz’de 135 milyar metreküp doğalgaz bulundu” müjdesinden önce yaptığı “Vereceği en büyük müjde; beceremedim, bırakıyorum” yorumuna AK Partili Alpay Özalan, “Sizin için en büyük müjde, Genel Başkanınız Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş’la kahvaltı yapması” cevabını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filyos Limanı açılışında verdiği doğalgaz müjdesi sosyal medyada polemiğe neden oldu. İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın, Cumhurbaşkanının verdiği doğalgaz müjdesi ile ilgili attığı tweet kısa sürede binlerce yorum alırken, AK Parti TBMM İdari Amiri ve İzmir Milletvekili Alpay Özalan’dan yanıt geldi. Erdoğan ‘müjde’yi açıkladı: Karadeniz’de 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi yapıldı

ERDOĞAN'IN ŞİMDİYE KADARKİ ‘MÜJDELERİ’ NELERDİ?
Türkkan, yaptığı paylaşımda, AK Partili Cumhurbaşkanı için “Vereceği en büyük müjde; beceremedim, bırakıyorum” ifadelerini kullanırken, AK Partili Özalan ise Türkkan’a cevap olarak, “Sizin için en büyük müjde, Genel Başkanınız Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş’la kahvaltı yapması. O yüzden vatanın ve milletin faydasına olacak bir şeye sevinmenizi beklemiyoruz” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.