Türkkan’dan ‘Ti’ye alan paylaşım

Gündem 26.07.2021 - 16:04, Güncelleme: 26.07.2021 - 16:04
 

Türkkan’dan ‘Ti’ye alan paylaşım

Türkkan’dan ‘Ti’ye alan paylaşım

Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın felç geçirerek tüm yetilerini kaybettiği iddiası gündeme gelince İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından Öcalan’ın felç haberini paylaştı ve ‘TRT’de yemek programı yapamayacak mı şimdi?’ diyerek iktidarı tiye aldı. 24 Haziran 2018 seçimlerinde Türkiye çok şaşırtıcı olaylara ev sahipliği yaptı. CHP’nin ve İYİ Parti’nin Millet İttifakı kurarak yola çıkması yıllardır AK Parti’de olan İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerin Millet İttifakı’na geçmesine sebep oldu. Bu seçimlerden hemen önce de TRT’ye çıkartılan Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan Millet İttifakı karşıtı söylemler kullandı. Tİ’YE ALDI TRT’ye çıkmasına tepkiler gelirken Osman Öcalan hakkında geçtiğimiz gün felç iddiaları gündeme geldi. Öcalan’ın felç geçirdiği ve tüm hareket yeteneğini yitirdiği iddiaları karşısında eşi Suzan Hüseyin bir açıklama yaptı ve küçük bir rahatsızlık geçirdiğini söyledi. Felç iddialarının basında dolaşmasının ardından İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından Öcalan’ın felç haberini paylaştı ve ‘TRT’de yemek programı yapamayacak mı şimdi?’ diyerek iktidarı tiye aldı. Bilindiği üzere TRT’ye Hilal Kaplan’ın atanmasının ardından Türkkan, Osman Öcalan’a da yemek programı yaptırılmasını söyleyerek eleştirisini dile getirmişti.    
Türkkan’dan ‘Ti’ye alan paylaşım

Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın felç geçirerek tüm yetilerini kaybettiği iddiası gündeme gelince İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından Öcalan’ın felç haberini paylaştı ve ‘TRT’de yemek programı yapamayacak mı şimdi?’ diyerek iktidarı tiye aldı.

24 Haziran 2018 seçimlerinde Türkiye çok şaşırtıcı olaylara ev sahipliği yaptı. CHP’nin ve İYİ Parti’nin Millet İttifakı kurarak yola çıkması yıllardır AK Parti’de olan İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerin Millet İttifakı’na geçmesine sebep oldu. Bu seçimlerden hemen önce de TRT’ye çıkartılan Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan Millet İttifakı karşıtı söylemler kullandı.

Tİ’YE ALDI

TRT’ye çıkmasına tepkiler gelirken Osman Öcalan hakkında geçtiğimiz gün felç iddiaları gündeme geldi. Öcalan’ın felç geçirdiği ve tüm hareket yeteneğini yitirdiği iddiaları karşısında eşi Suzan Hüseyin bir açıklama yaptı ve küçük bir rahatsızlık geçirdiğini söyledi. Felç iddialarının basında dolaşmasının ardından İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından Öcalan’ın felç haberini paylaştı ve ‘TRT’de yemek programı yapamayacak mı şimdi?’ diyerek iktidarı tiye aldı. Bilindiği üzere TRT’ye Hilal Kaplan’ın atanmasının ardından Türkkan, Osman Öcalan’a da yemek programı yaptırılmasını söyleyerek eleştirisini dile getirmişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.