“Uçan değil, yüzen Gebze!”

Siyaset 30.10.2020 - 17:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Uçan değil, yüzen Gebze!”

Gebze Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü, bugün Gebze’de etkili olan kuvvetli sağanak yaşından etkilenen Hürriyet Mahallesi’ni paylaşarak, “Uçan değil, yüzen Gebze!” dedi. Bugün, Gebze’de gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Meteoroloji genel Müdürlüğü Kocaeli ve çevre illeri için bugün sarı alarm vermişti. Gebze’de sağanak yağıştan nasibini aldı. Gebze Hürriyet Mahallesi’nde birçok evi su bastı. Su basan evlerden birini paylaşan Gebze Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü, “Uçan değil yüzen Gebze. Her yağan yağmurda aynı manzara” dedi. İyi Partili Elüstü paylaşımıyla, Gebze Belediyesi’nin ulusal bir gazetede yer alan ‘Gebze Uçuyor’ haberine gönderme yaptı.  

Gebze Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü, bugün Gebze’de etkili olan kuvvetli sağanak yaşından etkilenen Hürriyet Mahallesi’ni paylaşarak, “Uçan değil, yüzen Gebze!” dedi.

Bugün, Gebze’de gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Meteoroloji genel Müdürlüğü Kocaeli ve çevre illeri için bugün sarı alarm vermişti. Gebze’de sağanak yağıştan nasibini aldı. Gebze Hürriyet Mahallesi’nde birçok evi su bastı. Su basan evlerden birini paylaşan Gebze Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü, “Uçan değil yüzen Gebze. Her yağan yağmurda aynı manzara” dedi. İyi Partili Elüstü paylaşımıyla, Gebze Belediyesi’nin ulusal bir gazetede yer alan ‘Gebze Uçuyor’ haberine gönderme yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.