UEFA Şampiyonlar Ligi Kurası İstanbul’da gerçekleşti

Spor 28.08.2021 - 10:03, Güncelleme: 28.08.2021 - 10:03
 

UEFA Şampiyonlar Ligi Kurası İstanbul’da gerçekleşti

UEFA Şampiyonlar Ligi Kurası İstanbul’da gerçekleşti

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, UEFA Yönetim Kurulu üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı başta olmak üzere futbol dünyasından çok sayıda yerli ve yabancı davetlinin katıldığı etkinlikte, ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın rakipleri de belli oldu. İŞTE KARA KARTAL’IN GRUP AŞAMASINDAKİ RAKİPLERİ VE MÜSABAKA FORMATI Beşiktaş, Portekiz'in Sporting Lizbon, Almanya'nın Borussia Dortmund ve Hollanda'nın Ajax takımları ile C Grubu'nda yer aldı. Şampiyonlar Ligi'nde 8 grupta ilk iki sırayı alacak takımlar, adlarını son 16 turuna yazdıracak. Gruplarını üçüncü sırada tamamlayanlar ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. "Devler Ligi"nde takımlar, son 16 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak eşleşmelerden galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak. 2021-2022 sezonu finali, Rusya'nın Saint Petersburg şehriyle aynı adı taşıyan statta oynanacak. KURA ÇEKİMİN ARDINDAN OLUŞAN GRUPLAR ŞU ŞEKİLDE A Grubu: Manchester City, Paris Saint-Germain, Leipzig, Club Brugge B Grubu: Atletico Madrid, Liverpool, Porto, Milan C Grubu: Sporting Lizbon, Borussia Dortmund, Ajax, Beşiktaş D Grubu: Inter, Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Sheriff E Grubu: Bayern Münih, Barcelona, Benfica, Dinamo Kiev F Grubu: Villarreal, Manchester United, Atalanta, Young Boys G Grubu: Lille, Sevilla, Salzburg, Wolfsburg H Grubu: Chelsea, Juventus, Zenit, Malmö
UEFA Şampiyonlar Ligi Kurası İstanbul’da gerçekleşti

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, UEFA Yönetim Kurulu üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı başta olmak üzere futbol dünyasından çok sayıda yerli ve yabancı davetlinin katıldığı etkinlikte, ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın rakipleri de belli oldu.

İŞTE KARA KARTAL’IN GRUP AŞAMASINDAKİ RAKİPLERİ VE MÜSABAKA FORMATI

Beşiktaş, Portekiz'in Sporting Lizbon, Almanya'nın Borussia Dortmund ve Hollanda'nın Ajax takımları ile C Grubu'nda yer aldı. Şampiyonlar Ligi'nde 8 grupta ilk iki sırayı alacak takımlar, adlarını son 16 turuna yazdıracak. Gruplarını üçüncü sırada tamamlayanlar ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. "Devler Ligi"nde takımlar, son 16 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak eşleşmelerden galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak. 2021-2022 sezonu finali, Rusya'nın Saint Petersburg şehriyle aynı adı taşıyan statta oynanacak.

KURA ÇEKİMİN ARDINDAN OLUŞAN GRUPLAR ŞU ŞEKİLDE

A Grubu: Manchester City, Paris Saint-Germain, Leipzig, Club Brugge

B Grubu: Atletico Madrid, Liverpool, Porto, Milan

C Grubu: Sporting Lizbon, Borussia Dortmund, Ajax, Beşiktaş

D Grubu: Inter, Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Sheriff

E Grubu: Bayern Münih, Barcelona, Benfica, Dinamo Kiev

F Grubu: Villarreal, Manchester United, Atalanta, Young Boys

G Grubu: Lille, Sevilla, Salzburg, Wolfsburg

H Grubu: Chelsea, Juventus, Zenit, Malmö

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.