19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Ülke temsil makamına yapılmış çirkin saldırı”

Siyaset 15.06.2021 - 14:42, Güncelleme: 15.06.2021 - 14:42
 

“Ülke temsil makamına yapılmış çirkin saldırı”

“Ülke temsil makamına yapılmış çirkin saldırı”

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika Başkanı Joe Biden’ın önünde eğildiği yönünde bir algı oluşturulmak istenmesine tepki göstererek, “Ülke temsil makamına yapılmış çirkin bir muhalif saldırıdır” dedi. Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen NATO Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturduğu sırada yanına gelen Joe Biden ile korona selamlaşması yaptı. Reuters ve AFP, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tam ayağa kalkarken çekilen fotoğraflarını servis etti. Paylaşılan fotoğraflarla Erdoğan’ın, Biden’ın önünde eğildiği yönünde bir algı oluşturulmak istendi. ÇİRKİN BİR MUALİF SALDIRI Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, oluşturmak istenen algıya tepki gösterdi. Demirci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu fotoğraf üzerinden, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına el öpüyor algısı yaratmaya çalışmak, ülke temsil makamına yapılmış çirkin bir muhalif saldırıdır. Bizim kültürümüzde yeri olmayan bir davranış biçimidir.”    
“Ülke temsil makamına yapılmış çirkin saldırı”

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika Başkanı Joe Biden’ın önünde eğildiği yönünde bir algı oluşturulmak istenmesine tepki göstererek, “Ülke temsil makamına yapılmış çirkin bir muhalif saldırıdır” dedi.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen NATO Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturduğu sırada yanına gelen Joe Biden ile korona selamlaşması yaptı. Reuters ve AFP, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tam ayağa kalkarken çekilen fotoğraflarını servis etti. Paylaşılan fotoğraflarla Erdoğan’ın, Biden’ın önünde eğildiği yönünde bir algı oluşturulmak istendi.

ÇİRKİN BİR MUALİF SALDIRI

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, oluşturmak istenen algıya tepki gösterdi. Demirci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu fotoğraf üzerinden, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına el öpüyor algısı yaratmaya çalışmak, ülke temsil makamına yapılmış çirkin bir muhalif saldırıdır. Bizim kültürümüzde yeri olmayan bir davranış biçimidir.”

 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.