“Ülkenin asıl gündemi seçim değil, geçim!”

Gündem 02.08.2021 - 15:06, Güncelleme: 02.08.2021 - 15:06
 

“Ülkenin asıl gündemi seçim değil, geçim!”

Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, ülkenin esas gündeminin seçim değil geçim olduğuna dikkat çekti.

Türkiye’nin birçok noktasını gezen ‘Geçim ittifakı Tırı’ Gebze Kent Meydanı’na geldi. Geçim İttifakı tırıyla birlikte stant açan Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, Gebze Kent Meydanı’nda bir basın açıklaması düzenledi. Gümüş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu memleketin meselesi seçim değil geçimdir. Sizler ise, ekonomik boyutları gölgelemek, halktan gizlemek adına suni gündemler oluşturuyorsunuz. Zaten anlattığınız pembe tablolara kendinizde inanmıyorsunuz! İktidara geldiğiniz günden beri, yapmış olduğunuz yanlış politika ve uygulamalardan dolayı, halkımızı dert sahibi yaptınız. Liyakat dediniz, işin ehli insanlar  (Ehliyet dediniz) ama maalesef gelinen noktaya bakıldığında ne Liyakat nede Ehliyet sahibi olmadığınızı, hepimiz görmüş olduk. Liyakatsiz yönetiminin sonunda ise, Siyaset, mafya ve çete olayları ile insanların midesini bulandıracak, ortamlar meydana getirdiniz. ESNAFI MAĞDUR ETTİNİZ Diğer yandan ise, Esnafımız, Sanayicimiz, besicilerimiz gibi bir çok mağduriyet eseri bıraktınız. Kendi yandaşlarınızın yüzünü güldürdünüz, lakin vatandaşınız ise iflas bayrağı çekerek, yüzlerce esnaf kepenk kapattı. Devlet olarak zor günler yaşıyoruz diyerek, insanların duygularını sömürdünüz, geçim sıkıntısı, borç ve benzeri nedenlerden dolayı intihar eden vatandaşlarımızın, o yürek sızlatan hallerine çare olamadınız. Başını yastığa koyup, ay sonunda, kira, elektirik, su fatuları gibi tüm giderleri nasıl karşılayacağım diye düşünen insanları umursamadan, kendi şatafatlı hayatlarınıza, saraylarda devam ettiniz. Özellikle ‘Pandemi’ sürecinde mağdur olmuş birçok esnafı ve vatandaşı, komik rakamlar vererek ‘Sözde destek’ oluyoruz diyerek, mağdur ettiniz. SESİMİZE KULAK VERİN Daha fazla batmadan gelin çözüm üretelim! Tencere kaynamaz oldu, ‘İtibardan tasarruf olmaz’ mantığı ile kendinize harcadıklarınızı, gelin vatandaşımıza aktaralım. Esnafımıza ve mağdur olmuş her vatandaşımıza sahip çıkalım, Elektrik, su gibi birçok temel harcamada olumlu ve vatandaşımızın lehine iyi adımlar atabiliriz. Bunlar yapılamayacak şeyler değil yeter ki, bu sesimize kulak verin ve bir an önce ‘Ulusal mutabakat’ yaparak vatandaşımızın lehine güzel adımlar atabiliriz.”
Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, ülkenin esas gündeminin seçim değil geçim olduğuna dikkat çekti.

Türkiye’nin birçok noktasını gezen ‘Geçim ittifakı Tırı’ Gebze Kent Meydanı’na geldi. Geçim İttifakı tırıyla birlikte stant açan Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, Gebze Kent Meydanı’nda bir basın açıklaması düzenledi. Gümüş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu memleketin meselesi seçim değil geçimdir. Sizler ise, ekonomik boyutları gölgelemek, halktan gizlemek adına suni gündemler oluşturuyorsunuz. Zaten anlattığınız pembe tablolara kendinizde inanmıyorsunuz! İktidara geldiğiniz günden beri, yapmış olduğunuz yanlış politika ve uygulamalardan dolayı, halkımızı dert sahibi yaptınız. Liyakat dediniz, işin ehli insanlar  (Ehliyet dediniz) ama maalesef gelinen noktaya bakıldığında ne Liyakat nede Ehliyet sahibi olmadığınızı, hepimiz görmüş olduk. Liyakatsiz yönetiminin sonunda ise, Siyaset, mafya ve çete olayları ile insanların midesini bulandıracak, ortamlar meydana getirdiniz.

ESNAFI MAĞDUR ETTİNİZ

Diğer yandan ise, Esnafımız, Sanayicimiz, besicilerimiz gibi bir çok mağduriyet eseri bıraktınız. Kendi yandaşlarınızın yüzünü güldürdünüz, lakin vatandaşınız ise iflas bayrağı çekerek, yüzlerce esnaf kepenk kapattı. Devlet olarak zor günler yaşıyoruz diyerek, insanların duygularını sömürdünüz, geçim sıkıntısı, borç ve benzeri nedenlerden dolayı intihar eden vatandaşlarımızın, o yürek sızlatan hallerine çare olamadınız. Başını yastığa koyup, ay sonunda, kira, elektirik, su fatuları gibi tüm giderleri nasıl karşılayacağım diye düşünen insanları umursamadan, kendi şatafatlı hayatlarınıza, saraylarda devam ettiniz. Özellikle ‘Pandemi’ sürecinde mağdur olmuş birçok esnafı ve vatandaşı, komik rakamlar vererek ‘Sözde destek’ oluyoruz diyerek, mağdur ettiniz.

SESİMİZE KULAK VERİN

Daha fazla batmadan gelin çözüm üretelim! Tencere kaynamaz oldu, ‘İtibardan tasarruf olmaz’ mantığı ile kendinize harcadıklarınızı, gelin vatandaşımıza aktaralım. Esnafımıza ve mağdur olmuş her vatandaşımıza sahip çıkalım, Elektrik, su gibi birçok temel harcamada olumlu ve vatandaşımızın lehine iyi adımlar atabiliriz. Bunlar yapılamayacak şeyler değil yeter ki, bu sesimize kulak verin ve bir an önce ‘Ulusal mutabakat’ yaparak vatandaşımızın lehine güzel adımlar atabiliriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.