Uluköylü’den Körfez Tapu Müdürüne ziyaret!

Siyaset 16.09.2021 - 17:00, Güncelleme: 16.09.2021 - 17:00
 

Uluköylü’den Körfez Tapu Müdürüne ziyaret!

Uluköylü’den Körfez Tapu Müdürüne ziyaret!

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebze Tapu Müdürlüğü binasının Gebze’ye kazandırılmasında büyük emeği olan ve Gebze’den Üsküdar Tapu Müdürlüğü görevine getirildikten sonra yeniden Kocaeli’ye atanan Bekir İlgin Salman’ı ziyaret etti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, yeni kararname ile Üsküdar Tapu Müdürlüğü’nden Körfez Tapu Müdürlüğü’ne atanan Gebze’nin önceki dönem tapu müdürü Bekir İlgin Salman’ı ziyaret etti. Ziyarette Gebze’ye olan emekleri için teşekkür eden İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Bekir İlgin Salman’a yeni görevinde başarılar diledi. Salman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kocaeli’ye gelmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Gebze Bölgesi’nin kendisi için önemli olduğunu da vurgulayan Salman, ziyareti ve sohbeti için Uluköylü’ye teşekkür etti. Öte yandan ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Uluköylü, “Gebze Tapu Müdürlüğü binasının Gebze’mize kazandırılmasında büyük emeği olan önceki dönem Gebze Tapu Müdürü, Üsküdar Tapu Müdürlüğü görevinden yeniden ilimize Körfez Tapu Müdürü olarak atanan çok kıymetli büyüğüm Bekir İlgin SALMAN’ı ziyaret ettim. Kıymetli müdürüme yeni görevi hayırlı olsun” dedi.
Uluköylü’den Körfez Tapu Müdürüne ziyaret!

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebze Tapu Müdürlüğü binasının Gebze’ye kazandırılmasında büyük emeği olan ve Gebze’den Üsküdar Tapu Müdürlüğü görevine getirildikten sonra yeniden Kocaeli’ye atanan Bekir İlgin Salman’ı ziyaret etti.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, yeni kararname ile Üsküdar Tapu Müdürlüğü’nden Körfez Tapu Müdürlüğü’ne atanan Gebze’nin önceki dönem tapu müdürü Bekir İlgin Salman’ı ziyaret etti. Ziyarette Gebze’ye olan emekleri için teşekkür eden İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Bekir İlgin Salman’a yeni görevinde başarılar diledi. Salman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kocaeli’ye gelmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Gebze Bölgesi’nin kendisi için önemli olduğunu da vurgulayan Salman, ziyareti ve sohbeti için Uluköylü’ye teşekkür etti. Öte yandan ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Uluköylü, “Gebze Tapu Müdürlüğü binasının Gebze’mize kazandırılmasında büyük emeği olan önceki dönem Gebze Tapu Müdürü, Üsküdar Tapu Müdürlüğü görevinden yeniden ilimize Körfez Tapu Müdürü olarak atanan çok kıymetli büyüğüm Bekir İlgin SALMAN’ı ziyaret ettim. Kıymetli müdürüme yeni görevi hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.