19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ümit Medya’dan Çayırova Ziyaretleri

Kocaeli 17.03.2022 - 11:52, Güncelleme: 17.03.2022 - 12:04
 

Ümit Medya’dan Çayırova Ziyaretleri

Ümit Medya’dan Çayırova Ziyaretleri

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu’na ziyarette bulundu. İlk olarak Servet Günay’ı AK Parti teşkilatında ziyaret eden Yıldırım, bir süre önce geçirdiği operasyon sonrası Servet Günay’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi. Servet Günay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yıldırım’a teşekkür etti ve başarı dileklerini iletti. Nihat Yıldırım daha sonra Kızılay Gebze Şube Başkanı Halil Keskinoğlu’nu da ziyaret ederek yeniden göreve getirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Halil Keskinoğlu’nu uzun zamandan beri tanıdığını söyleyen Yıldırım, Kızılay’ın bölgede çok daha iyi çalışmalar yapacağına inandığını belirtti. Halil Keskinoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Nihat Yıldırım’a teşekkür etti. Ziyarete Hedef TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan ve Ümit Medya Reklam sorumlusu Necdet Narin de katıldı.
Ümit Medya’dan Çayırova Ziyaretleri

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu’na ziyarette bulundu. İlk olarak Servet Günay’ı AK Parti teşkilatında ziyaret eden Yıldırım, bir süre önce geçirdiği operasyon sonrası Servet Günay’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi. Servet Günay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yıldırım’a teşekkür etti ve başarı dileklerini iletti.

Nihat Yıldırım daha sonra Kızılay Gebze Şube Başkanı Halil Keskinoğlu’nu da ziyaret ederek yeniden göreve getirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Halil Keskinoğlu’nu uzun zamandan beri tanıdığını söyleyen Yıldırım, Kızılay’ın bölgede çok daha iyi çalışmalar yapacağına inandığını belirtti. Halil Keskinoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Nihat Yıldırım’a teşekkür etti. Ziyarete Hedef TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan ve Ümit Medya Reklam sorumlusu Necdet Narin de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.