Ümit Yıldırım’dan AK Parti’ye ziyaret

Gebze 19.10.2021 - 11:12, Güncelleme: 19.10.2021 - 11:55
 

Ümit Yıldırım’dan AK Parti’ye ziyaret

Ümit Yıldırım’dan AK Parti’ye ziyaret

Ümit Medya Spor Muhabiri  Ümit Yıldırım  AK Parti Gebze Kadın Kolları Yöneticisi Gülay Salman ile birlikte  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaya  “Ziyaretime gelen gönlü güzel kardeşim Ümit Yıldırım'a ve Sayın Salman'a  nazik ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ediyorum.” dedi. Ümit Yıldırım da ziyaretin oldukça güzel bir ortamda geçtiğine dikkat çekerek, futbol üzerine hoş bir sohbet geçirdiklerini ve öncelikle kendilerinin sonrada AK Parti'nin engelli bireylere karşı göstermiş olduğu özenden ötürü memnun kaldığını dile getirdi. Gülay abla ile bağım hiç kopmadı ve kopmayacak ! Yıldırım,  AK Parti Gebze  İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaretinden önce  AK Parti Gebze Kadın Kolları Yöneticisi Gülay Salman ile birlikte biraraya gelerek, yapmış olduğu hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Yıldırım konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer verdi . " Gülay abla ile çok uzun zamana dayalı bir kader ortaklığımız var kendisi bu güne kadar benden desteğini hiç esirgemediği için kendisinin yeri bende çok ayrıdır bu sebeple bağımız hiç kopmadı ve hiç kopmayacaktır. AK Parti Gebze Kadın Kolları'nın Gülay abla gibi değerli bir insana bu görevi layık görmesi beni gururlandırdı. O ilkleri başarmayı sever. Daha bir çok işin üstesinden geleceğine tüm kalbimle inanıyorum." dedi.
Ümit Yıldırım’dan AK Parti’ye ziyaret

Ümit Medya Spor Muhabiri  Ümit Yıldırım  AK Parti Gebze Kadın Kolları Yöneticisi Gülay Salman ile birlikte  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaya  “Ziyaretime gelen gönlü güzel kardeşim Ümit Yıldırım'a ve Sayın Salman'a  nazik ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ediyorum.” dedi. Ümit Yıldırım da ziyaretin oldukça güzel bir ortamda geçtiğine dikkat çekerek, futbol üzerine hoş bir sohbet geçirdiklerini ve öncelikle kendilerinin sonrada AK Parti'nin engelli bireylere karşı göstermiş olduğu özenden ötürü memnun kaldığını dile getirdi.

Gülay abla ile bağım hiç kopmadı ve kopmayacak !

Yıldırım AK Parti Gebze  İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaretinden önce  AK Parti Gebze Kadın Kolları Yöneticisi Gülay Salman ile birlikte biraraya gelerek, yapmış olduğu hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Yıldırım konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer verdi . " Gülay abla ile çok uzun zamana dayalı bir kader ortaklığımız var kendisi bu güne kadar benden desteğini hiç esirgemediği için kendisinin yeri bende çok ayrıdır bu sebeple bağımız hiç kopmadı ve hiç kopmayacaktır. AK Parti Gebze Kadın Kolları'nın Gülay abla gibi değerli bir insana bu görevi layık görmesi beni gururlandırdı. O ilkleri başarmayı sever. Daha bir çok işin üstesinden geleceğine tüm kalbimle inanıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.