19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ümraniye’de kaybolan Umut Gebze’de iş arıyormuş

Asayiş 23.03.2021 - 08:52, Güncelleme: 23.03.2021 - 08:52
 

Ümraniye’de kaybolan Umut Gebze’de iş arıyormuş

Ümraniye’de kaybolan Umut Gebze’de iş arıyormuş

ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında bu hafta Umut Kemal Akçay aranıyor. 17 yaşındaki Umut kaybolmadan önce Gebze’de iş aramaya başlamıştı. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında bu hafta Umut Kemal Akçay aranıyor. Akçay İstanbul Ümraniye’de yaşıyordu. Kaybolmadan önce Gebze’de iş arıyordu. Ümraniye’de kaybolan Umut Kemal Akçay’ı arama çalışmaları sürüyor.
Ümraniye’de kaybolan Umut Gebze’de iş arıyormuş

ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında bu hafta Umut Kemal Akçay aranıyor. 17 yaşındaki Umut kaybolmadan önce Gebze’de iş aramaya başlamıştı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında bu hafta Umut Kemal Akçay aranıyor. Akçay İstanbul Ümraniye’de yaşıyordu. Kaybolmadan önce Gebze’de iş arıyordu. Ümraniye’de kaybolan Umut Kemal Akçay’ı arama çalışmaları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.