Ümraniyespor Müsabakasının Hazırlıkları Sürüyor

Spor 06.01.2022 - 10:33, Güncelleme: 06.01.2022 - 10:33
 

Ümraniyespor Müsabakasının Hazırlıkları Sürüyor

Ümraniyespor Müsabakasının Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto 1. Ligdeki temsilcimiz Kocaelispor, ikinci yarının ilk karşılaşması olan Ümraniyespor müsabakası için hazırlıklarını sürdürüyor. İŞTE BİLİNMESİ GEREKEN DETAYLAR Yeniköy Edis Spor Tesisleri’nde çalışmalarını devam ettiren körfez ekibi  antrenmana düz koşu ile başlangıç yaparken  kaleciler ayrı bir bölümde çalışıyor. Antrenmanın devamında pas çalışması yapan yeşil siyahlılar son bölümde dörder kişilik gruplara bölünerek aralarında çift kale hazırlık maçı gerçekleştirdi. Antremana Kocaelispor U19 oyuncusu Ömer Tuğ'da yer aldı. Sakatlığının tedavisi için ülkesine dönen golcümüz Dino ve evlilik işlemleri için ülkesinde olan Cisse yurda dönüş yaptı. Yapılan antrenmana katılamayan Dino ve Cisse’nin bugün yapılacak olan antrenmana katılmaları bekleniyor.
Ümraniyespor Müsabakasının Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto 1. Ligdeki temsilcimiz Kocaelispor, ikinci yarının ilk karşılaşması olan Ümraniyespor müsabakası için hazırlıklarını sürdürüyor.

İŞTE BİLİNMESİ GEREKEN DETAYLAR

Yeniköy Edis Spor Tesisleri’nde çalışmalarını devam ettiren körfez ekibi  antrenmana düz koşu ile başlangıç yaparken  kaleciler ayrı bir bölümde çalışıyor. Antrenmanın devamında pas çalışması yapan yeşil siyahlılar son bölümde dörder kişilik gruplara bölünerek aralarında çift kale hazırlık maçı gerçekleştirdi. Antremana Kocaelispor U19 oyuncusu Ömer Tuğ'da yer aldı. Sakatlığının tedavisi için ülkesine dönen golcümüz Dino ve evlilik işlemleri için ülkesinde olan Cisse yurda dönüş yaptı. Yapılan antrenmana katılamayan Dino ve Cisse’nin bugün yapılacak olan antrenmana katılmaları bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.