19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü oyuncular Seksenler dizisi ile Darıca’da olacak

Darıca 25.05.2021 - 10:33, Güncelleme: 25.05.2021 - 10:33
 

Ünlü oyuncular Seksenler dizisi ile Darıca’da olacak

Darıca’da çekimleri devam eden TRT1’in sevilen günlük dizisi Seksenler yeni hikayeler, yeni karakterler ve yeni oyuncularla çok yakında yeniden ekranlarda olacak.

TRT1’de 2012'den beri yayınlanan ve sıkı bir izleyici kitlesi yakalaması nedeniyle istikrarını koruyan 'Seksenler' dizisinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesi büyük üzüntüye neden olmuştu. Öztekin'in vefatının ardından 'Fehmi' rolünün ne olacağı merak edilirken, dizinin son yaptığı transferler gündem yaratmıştı. Öte yandan geçtiğimiz ay bir açıklama yaparak izleyiciye kısa bir bilgilendirmede bulunan Darıcalı Senarist ve Yapımcı Birol Güven, Rasim Öztekin olmadan dizinin nasıl olacağı hakkında bilgi vermişti. Güven, diziyle ilgili bazı değişikliklerin olacağını ancak bu hikaye değişikliklerinin netlik kazanmadığını açıklamıştı. Ancak Seksenler dizisiyle alakalı yeni bir gelişme yaşandı ve dizinin kadrosuna önemli isimler katıldı. Bunlardan biri en son Mucize Doktor dizisinde rol alan Reha Özcan ve eski futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel oldu.  “HEYECAN DOLU HİKAYELERİYLE İZLEYECİSİYLE BULUŞACAK” Son olarak dizinin Eylül ayında ekrana geleceği gündeme bomba gibi düşerken, dizinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; ‘Seksenler’ yeni hikayeler, yeni karakterler ve yeni oyuncularla çok yakında yeniden TRT 1 ekranlarında olacak. Sette çekimler başladı. Yaz aylarında yine TRT ekranlarında olacak olan Yeni Seksenler heyecan dolu hikayeleri ile izleyicileriyle buluşacaktır” ifadeleri kullanıldı.
Darıca’da çekimleri devam eden TRT1’in sevilen günlük dizisi Seksenler yeni hikayeler, yeni karakterler ve yeni oyuncularla çok yakında yeniden ekranlarda olacak.

TRT1’de 2012'den beri yayınlanan ve sıkı bir izleyici kitlesi yakalaması nedeniyle istikrarını koruyan 'Seksenler' dizisinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesi büyük üzüntüye neden olmuştu. Öztekin'in vefatının ardından 'Fehmi' rolünün ne olacağı merak edilirken, dizinin son yaptığı transferler gündem yaratmıştı. Öte yandan geçtiğimiz ay bir açıklama yaparak izleyiciye kısa bir bilgilendirmede bulunan Darıcalı Senarist ve Yapımcı Birol Güven, Rasim Öztekin olmadan dizinin nasıl olacağı hakkında bilgi vermişti. Güven, diziyle ilgili bazı değişikliklerin olacağını ancak bu hikaye değişikliklerinin netlik kazanmadığını açıklamıştı. Ancak Seksenler dizisiyle alakalı yeni bir gelişme yaşandı ve dizinin kadrosuna önemli isimler katıldı. Bunlardan biri en son Mucize Doktor dizisinde rol alan Reha Özcan ve eski futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel oldu.

 “HEYECAN DOLU HİKAYELERİYLE İZLEYECİSİYLE BULUŞACAK”

Son olarak dizinin Eylül ayında ekrana geleceği gündeme bomba gibi düşerken, dizinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; ‘Seksenler’ yeni hikayeler, yeni karakterler ve yeni oyuncularla çok yakında yeniden TRT 1 ekranlarında olacak. Sette çekimler başladı. Yaz aylarında yine TRT ekranlarında olacak olan Yeni Seksenler heyecan dolu hikayeleri ile izleyicileriyle buluşacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.