Ünlü şarkıcı ve eşi Darıca’ya bayıldı!

Darıca 20.08.2021 - 15:47, Güncelleme: 20.08.2021 - 15:47
 

Ünlü şarkıcı ve eşi Darıca’ya bayıldı!

Ünlü şarkıcı ve eşi Darıca’ya bayıldı!

Geçtiğimiz günlerde tanışma yıl dönümlerini kutlamak için Darıca’daki Hobbit köyünü ziyaret eden şarkıcı Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç, renkli karelere imza attı. Ünlü şarkıcı Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç, lüks tatil köyleri yerine ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinin vazgeçilmezi olan Hobbitlerin köyünden esinlenerek yapılan köyü tercih ederek adeta çocukluklarına geri döndü. Kendini çok mutlu hissettiğini söyleyen Aydilge, “Boyum da Hobbitler gibi kısa olduğu için bu evler tam bana göre!” diyerek espri yaptı. TANIŞMA YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADIK Şarkıcı, son dönemde iyice artan ve güzelliği uzun boylu ya da zayıf olmakla ilişkilendiren tüm kalıpların karşısında olduğunu dile getirdi. İnsan olmanın ne zayıf ne de şişman olmakla alakası yok. Aşkın da pahalı, lüks yerlerde Instagram için poz vermekle alakası yok” ifadelerini kullandı. İkili, bu yüzden tanışma yıldönümlerini, minik boyları ve sevgili dolu köyleri ile bilinen Hobbitler’in köyünü ziyaret ederek kutladıklarını söyledi. Ünlü çift, “İnsanları, zengin fakir, güzel, çirkin diye ayıranların, bu hayali kahramanlardan öğrenecek çok şeyleri var” dedi.    
Ünlü şarkıcı ve eşi Darıca’ya bayıldı!

Geçtiğimiz günlerde tanışma yıl dönümlerini kutlamak için Darıca’daki Hobbit köyünü ziyaret eden şarkıcı Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç, renkli karelere imza attı.

Ünlü şarkıcı Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç, lüks tatil köyleri yerine ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinin vazgeçilmezi olan Hobbitlerin köyünden esinlenerek yapılan köyü tercih ederek adeta çocukluklarına geri döndü. Kendini çok mutlu hissettiğini söyleyen Aydilge, “Boyum da Hobbitler gibi kısa olduğu için bu evler tam bana göre!” diyerek espri yaptı.

TANIŞMA YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADIK

Şarkıcı, son dönemde iyice artan ve güzelliği uzun boylu ya da zayıf olmakla ilişkilendiren tüm kalıpların karşısında olduğunu dile getirdi. İnsan olmanın ne zayıf ne de şişman olmakla alakası yok. Aşkın da pahalı, lüks yerlerde Instagram için poz vermekle alakası yok” ifadelerini kullandı. İkili, bu yüzden tanışma yıldönümlerini, minik boyları ve sevgili dolu köyleri ile bilinen Hobbitler’in köyünü ziyaret ederek kutladıklarını söyledi. Ünlü çift, “İnsanları, zengin fakir, güzel, çirkin diye ayıranların, bu hayali kahramanlardan öğrenecek çok şeyleri var” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.