Ünlü’de Fırtına TS’ye tebrik ziyareti

Spor 11.07.2021 - 09:48, Güncelleme: 11.07.2021 - 09:48
 

Ünlü’de Fırtına TS’ye tebrik ziyareti

Ünlü’de Fırtına TS’ye tebrik ziyareti

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Gebze İlçe Yönetimi ile birlikte Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ne tebrik ziyaretinde bulundu.  Bir süre önce yeniden başkan seçilen Gökhan Altıntaş ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ünlü ve MHP’liler, ayrıca Trabzonsporlu taraftarlar ve dernek yönetimi ile sohbet etti. Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ünlü’ye günün anısına hediye verdi. İŞ İNSANLARI VE BÜROKRATLARA ÇAĞRI Trabzonlu iş insanları ve bürokratlara da çağrı yapın Altıntaş, “Kendini Trabzonlu ve Trabzonspor’lu gören herkese kapımız açık. Yakın zamanda bu alanda bazı konsept değişikliğine gideceğiz. Yepyeni projeleri hayata geçireceğiz. Trabzonlu iş insanlarımız, bürokratlarımız, siyasilerimiz ile Trabzonspor taraftarlarını aynı çatı altında, çok amaçlı bir dernekte bir araya toplamanın hesapları içerisindeyiz” dedi.  
Ünlü’de Fırtına TS’ye tebrik ziyareti

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Gebze İlçe Yönetimi ile birlikte Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ne tebrik ziyaretinde bulundu.  Bir süre önce yeniden başkan seçilen Gökhan Altıntaş ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ünlü ve MHP’liler, ayrıca Trabzonsporlu taraftarlar ve dernek yönetimi ile sohbet etti. Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ünlü’ye günün anısına hediye verdi.

İŞ İNSANLARI VE BÜROKRATLARA ÇAĞRI

Trabzonlu iş insanları ve bürokratlara da çağrı yapın Altıntaş, “Kendini Trabzonlu ve Trabzonspor’lu gören herkese kapımız açık. Yakın zamanda bu alanda bazı konsept değişikliğine gideceğiz. Yepyeni projeleri hayata geçireceğiz. Trabzonlu iş insanlarımız, bürokratlarımız, siyasilerimiz ile Trabzonspor taraftarlarını aynı çatı altında, çok amaçlı bir dernekte bir araya toplamanın hesapları içerisindeyiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.