19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Vakalar çok arttı, dikkatli olalım”

Gebze 04.12.2020 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Vakalar çok arttı, dikkatli olalım”

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Covid-19 vakalarına değinerek “vakalar çok arttı, çok üzülüyorum, lütfen dikkat” dedi. ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Koronavirüs salgınına dikkat çekerek, durumun hassaslığına dikkat çekti. Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Covid-19 Test sonuçları o kadar çok pozitif çıkan var ki geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum mesajları yazmaya yetişemiyorum. Çok üzülüyorum. Buradan acil şifalar diliyorum, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Bu yazıları yazmayacağım sağlıklı günlerin gelmesini tüm içtenliğimle diliyorum. Büyük fedakarlıkla çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha sonsuz teşekkürler, kurallara uyalım uymayanları uyaralım” ifadesini kullandı.  

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Covid-19 vakalarına değinerek “vakalar çok arttı, çok üzülüyorum, lütfen dikkat” dedi.

ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Koronavirüs salgınına dikkat çekerek, durumun hassaslığına dikkat çekti. Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Covid-19 Test sonuçları o kadar çok pozitif çıkan var ki geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum mesajları yazmaya yetişemiyorum. Çok üzülüyorum. Buradan acil şifalar diliyorum, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Bu yazıları yazmayacağım sağlıklı günlerin gelmesini tüm içtenliğimle diliyorum. Büyük fedakarlıkla çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha sonsuz teşekkürler, kurallara uyalım uymayanları uyaralım” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.