Vali Atik Kocaelisor’u Ziyaret Etti

Spor 02.11.2021 - 10:01, Güncelleme: 02.11.2021 - 10:01
 

Vali Atik Kocaelisor’u Ziyaret Etti

Vali Atik Kocaelisor’u Ziyaret Etti

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Kocaelispor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti ENGİN KOYUN FORMA HEDİYE ETTİ Ziyaret sırasında Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’da yer alırken, Daha önce uzun süredir İzmit’te ikamet eden ve körfez ekibine ile yakın  ilgi gösteren Atik, her iki ekibede ligde başarılar diledi. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, İzmitli ve Kocaelispor taraftarı olan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e forma hediye etti.
Vali Atik Kocaelisor’u Ziyaret Etti

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Kocaelispor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti

ENGİN KOYUN FORMA HEDİYE ETTİ

Ziyaret sırasında Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’da yer alırken, Daha önce uzun süredir İzmit’te ikamet eden ve körfez ekibine ile yakın  ilgi gösteren Atik, her iki ekibede ligde başarılar diledi. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, İzmitli ve Kocaelispor taraftarı olan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e forma hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.