Vali Çiçek’e 82 numaralı forma!

Spor 19.09.2021 - 14:56, Güncelleme: 19.09.2021 - 14:56
 

Vali Çiçek’e 82 numaralı forma!

Vali Çiçek’e 82 numaralı forma!

Gebzespor yönetimi, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret etti. Gebze’de doğup büyüyen, bölgemizde ‘Gebze’nin öz evladı’ olarak lanse edilen Gebzeli Vali Çiçek’e ziyaretten bulunan mor beyazlı kurmaylar, Gebzespor’u Afyon kampında misafir edecek olan Vali Çiçek’e teşekkür ettiler. Gebzespor yönetimi, Gebzespor’u kamp yapacağı Afyonkarahirsar’da misafir edecek olan Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette; Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Başkan Vekili Resul Tat, Mali İşler Sorumlusu Miktat Aydın, Asbaşkan Yardımcısı Fuad Ayar ve Kulüp Müdürü Abbas Sır yer aldı. PEMBEGÜLLÜ’DEN BU YANA İL OLMA ÖZLEMİ Gebze ve Gebzespor’un konuşulduğu dikkat çeken zirvede açıklamalarda bulunan Vali Çiçek, Gebze’nin kendisi için önemi ve değerine vurgu yaparak, kendisine hediye edilen 82 numaralı formaya ayrı bir parantez açtı. Gebze’nin hafızalardan silinmeyen merhum Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü döneminden bu yana, il olma özlemi çektiğini kaydeden Çiçek, şu ifadelere yer verdi: VALİ ÇİÇEK: GEBZE’Yİ KELİMELERLE TARİF EDEMEM “Gebze, uzun yıllardan bu yana 82’yi bekliyor. Çocukluğumun ve gençlik yıllarımın geçtiği güzel Gebze’mize il olmak yakışır. Bugün de şahsımı ziyaret etme nezaketinde bulunan Sayın Başkan Recep Avcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Çocukluğumda Gebzespor forması giymek daima hayalimdi. Görev yaptığımız Afyon’un değeri Afyonspor ile Gebzespor’un renktaş olması da beni ayrıca mutlu ediyor. Gebzespor, Gebze için çok önemli bir değer. İnanıyorum ki bu güzel birliktelik ve kurumsal yapı Gebzespor’u beklediği, özlediği profesyonel liglere yeniden kavuşturur. Gebze ve Gebzespor için üzerime düşen ne varsa yaparız. Elimizi taşın altına koymaya daima hazırım” GEBZESPOR YÖNETİMİNDEN VALİ ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR Ziyaret sonunda Vali Çiçek’e isminin yazılı olduğu 82 numaralı Gebzespor forması hediye eden Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve Başkan Vekili Resul Tat, Vali Çiçek’in Gebze hakkında sarf ettiği güzel sözler ve düşüncelerden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Gebzespor’u misafir ettiği için teşekkür ettiler.
Vali Çiçek’e 82 numaralı forma!

Gebzespor yönetimi, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret etti. Gebze’de doğup büyüyen, bölgemizde ‘Gebze’nin öz evladı’ olarak lanse edilen Gebzeli Vali Çiçek’e ziyaretten bulunan mor beyazlı kurmaylar, Gebzespor’u Afyon kampında misafir edecek olan Vali Çiçek’e teşekkür ettiler.

Gebzespor yönetimi, Gebzespor’u kamp yapacağı Afyonkarahirsar’da misafir edecek olan Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette; Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Başkan Vekili Resul Tat, Mali İşler Sorumlusu Miktat Aydın, Asbaşkan Yardımcısı Fuad Ayar ve Kulüp Müdürü Abbas Sır yer aldı.

PEMBEGÜLLÜ’DEN BU YANA İL OLMA ÖZLEMİ

Gebze ve Gebzespor’un konuşulduğu dikkat çeken zirvede açıklamalarda bulunan Vali Çiçek, Gebze’nin kendisi için önemi ve değerine vurgu yaparak, kendisine hediye edilen 82 numaralı formaya ayrı bir parantez açtı. Gebze’nin hafızalardan silinmeyen merhum Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü döneminden bu yana, il olma özlemi çektiğini kaydeden Çiçek, şu ifadelere yer verdi:

VALİ ÇİÇEK: GEBZE’Yİ KELİMELERLE TARİF EDEMEM

“Gebze, uzun yıllardan bu yana 82’yi bekliyor. Çocukluğumun ve gençlik yıllarımın geçtiği güzel Gebze’mize il olmak yakışır. Bugün de şahsımı ziyaret etme nezaketinde bulunan Sayın Başkan Recep Avcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Çocukluğumda Gebzespor forması giymek daima hayalimdi. Görev yaptığımız Afyon’un değeri Afyonspor ile Gebzespor’un renktaş olması da beni ayrıca mutlu ediyor. Gebzespor, Gebze için çok önemli bir değer. İnanıyorum ki bu güzel birliktelik ve kurumsal yapı Gebzespor’u beklediği, özlediği profesyonel liglere yeniden kavuşturur. Gebze ve Gebzespor için üzerime düşen ne varsa yaparız. Elimizi taşın altına koymaya daima hazırım”

GEBZESPOR YÖNETİMİNDEN VALİ ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR

Ziyaret sonunda Vali Çiçek’e isminin yazılı olduğu 82 numaralı Gebzespor forması hediye eden Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve Başkan Vekili Resul Tat, Vali Çiçek’in Gebze hakkında sarf ettiği güzel sözler ve düşüncelerden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Gebzespor’u misafir ettiği için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.