Vali Çiçek’ten Gebzespor’a yakın ilgi

Spor 11.10.2021 - 14:05, Güncelleme: 11.10.2021 - 14:05
 

Vali Çiçek’ten Gebzespor’a yakın ilgi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor’un, Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği kamp çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Afyon’un Gebzeli Valisi Gökmen Çiçek konakladığı otelde takımı ziyaret etti

Bölgesel Amatör Lig'de ilimizi ve ilçemizi temsil edecek olan Gebzespor kamp programı düzenleyerek yeni sezon hazırlıklarına başlamıştı. Kamp çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan İkbal Otel’de 12 gündür yoğun bir çalışma temposuna giren Gebzespor’u konakladığı otelde Gebze’nin yetiştirdiği önemli bürokratlardan, Gebze’nin öz evladı olan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ziyaret etti. Sezon başı kamp programı için ayarlanan otel ve konaklama masraflarını da karşılayarak Gebzelilerin gönlünde taht kuran Vali Çiçek, ahde vefasını sürdürerek Gebzespor’a verdiği değeri bir kez daha takımı ziyaret ederek gösterdi. GEBZE İÇİN YAPILAN HER YATIRIM İÇİN DESTEKÇİSİYİM Ziyarette Gebze’nin kendisi için öneminden bahseden Vali Çiçek, “Gebze’de doğup büyüyen bir bürokrat olarak, Gebze’nin ve ilimizin bendeki değeri fazla. Gebze’de kent kültürünün oluşması birazda spordan geçiyor. Bu yüzden özellikle Gebze’ye ve Gebze Bölgesi’ne yapılacak olan her yatırım için destekçisiyim. Gebzeli gençlerimizin spora yönelmesi ve Gebzespor gibi marka bir değerle iç içe olması da bizleri sevindirir. GEBZE’NİN ORTAK DEĞERİ GEBZESPOR Öte yandan her kesimin ortak değeri olan Gebzespor’un gelişmesi ve üst seviyelere çıkması bizleri gururlandırır. Bu yüzden Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün de Gebzespor’a verdiği desteği görüyor ve önemsiyoruz. Gebze ve Gebzespor için Gebzeli bürokratlar olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya özen göstermeli, marka değer olan Gebzespor’u en üst seviyelere çıkartmayı başarmalıyız. Ben Gebze’de doğup büyüyen bir bürokrat olarak hatta Gebze ve Gebzespor için yapmam gereken ne varsa her daim hazırım” dedi. GEBZESPOR YÖNETİCİLERİNDEN VALİ ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR Ziyarette Gebzespor Kulübü adına kısa bir konuşma yapan Kulüp Müdürü Abbas Sır ise, “Gebze’nin yetiştirdiği değerli bürokratımız, iş insanı İbrahim Çiçek’in oğlu, Korkmaz Çiçek’in yeğeni, kıymetli Afyon Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, desteği ve ziyaretleri için teşekkür ederim. Biz Gebzespor Kulübü olarak zor günümüzde de mutlu günümüzde de yanımızda olan hiçbir kimseyi unutmayacağız. Bu yüzden bugün ve bundan sonra kulübümüzden desteğini esirgemeyecek olan Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Gebzespor Teknik Direktörü Metin Köksal Terzi’de Vali Çiçek’e Gebze halkı ve Gebzespor camiası adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor’un, Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği kamp çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Afyon’un Gebzeli Valisi Gökmen Çiçek konakladığı otelde takımı ziyaret etti

Bölgesel Amatör Lig'de ilimizi ve ilçemizi temsil edecek olan Gebzespor kamp programı düzenleyerek yeni sezon hazırlıklarına başlamıştı. Kamp çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan İkbal Otel’de 12 gündür yoğun bir çalışma temposuna giren Gebzespor’u konakladığı otelde Gebze’nin yetiştirdiği önemli bürokratlardan, Gebze’nin öz evladı olan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ziyaret etti. Sezon başı kamp programı için ayarlanan otel ve konaklama masraflarını da karşılayarak Gebzelilerin gönlünde taht kuran Vali Çiçek, ahde vefasını sürdürerek Gebzespor’a verdiği değeri bir kez daha takımı ziyaret ederek gösterdi.

GEBZE İÇİN YAPILAN HER YATIRIM İÇİN DESTEKÇİSİYİM

Ziyarette Gebze’nin kendisi için öneminden bahseden Vali Çiçek, “Gebze’de doğup büyüyen bir bürokrat olarak, Gebze’nin ve ilimizin bendeki değeri fazla. Gebze’de kent kültürünün oluşması birazda spordan geçiyor. Bu yüzden özellikle Gebze’ye ve Gebze Bölgesi’ne yapılacak olan her yatırım için destekçisiyim. Gebzeli gençlerimizin spora yönelmesi ve Gebzespor gibi marka bir değerle iç içe olması da bizleri sevindirir.

GEBZE’NİN ORTAK DEĞERİ GEBZESPOR

Öte yandan her kesimin ortak değeri olan Gebzespor’un gelişmesi ve üst seviyelere çıkması bizleri gururlandırır. Bu yüzden Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün de Gebzespor’a verdiği desteği görüyor ve önemsiyoruz. Gebze ve Gebzespor için Gebzeli bürokratlar olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya özen göstermeli, marka değer olan Gebzespor’u en üst seviyelere çıkartmayı başarmalıyız. Ben Gebze’de doğup büyüyen bir bürokrat olarak hatta Gebze ve Gebzespor için yapmam gereken ne varsa her daim hazırım” dedi.

GEBZESPOR YÖNETİCİLERİNDEN VALİ ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR

Ziyarette Gebzespor Kulübü adına kısa bir konuşma yapan Kulüp Müdürü Abbas Sır ise, “Gebze’nin yetiştirdiği değerli bürokratımız, iş insanı İbrahim Çiçek’in oğlu, Korkmaz Çiçek’in yeğeni, kıymetli Afyon Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, desteği ve ziyaretleri için teşekkür ederim. Biz Gebzespor Kulübü olarak zor günümüzde de mutlu günümüzde de yanımızda olan hiçbir kimseyi unutmayacağız. Bu yüzden bugün ve bundan sonra kulübümüzden desteğini esirgemeyecek olan Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Gebzespor Teknik Direktörü Metin Köksal Terzi’de Vali Çiçek’e Gebze halkı ve Gebzespor camiası adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.