19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Yavuz Belediye Derincespor’u konuk etti

Spor 08.09.2021 - 09:38, Güncelleme: 08.09.2021 - 09:38
 

Vali Yavuz Belediye Derincespor’u konuk etti

Vali Yavuz Belediye Derincespor’u konuk etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor’u makamında ağırladı. Sponsorluk ile ilgili bilgi ve görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada yöneticiler, Vali Yavuz’a desteğinden dolayı teşekkür etti. Vali Seddar Yavuz ile fikir alışverişinde bulunan Derince Belediyesi Başkan Vekili Kemal Bayraktar, bütçeleri doğrultusunda en doğru yatırımları yaptıklarını belirterek sponsorlukla girişimler ile ilgili olarak Vali Yavuz’a bilgi sundu ve Vali Yavuz’dan destek istedi. Vali Yavuz’un konuya samimi yaklaşımı ve duyarlılığı dikkatlerden kaçmadı. VALİ YAVUZ’A FORMA VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a görüşmenin ardından Derince Belediyesi Başkanvekili Kemal Bayraktar tarafından üzerinde isminin yazılı olduğu Belediye Derincespor forması hediye edildi. Basın Sözcüsü Haşmet Uçar ise desteğinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkür plaketi sunarken, yöneticilerden Abdurrahman Kaya da Vali Yavuz’a çiçek takdim etti.
Vali Yavuz Belediye Derincespor’u konuk etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor’u makamında ağırladı. Sponsorluk ile ilgili bilgi ve görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada yöneticiler, Vali Yavuz’a desteğinden dolayı teşekkür etti. Vali Seddar Yavuz ile fikir alışverişinde bulunan Derince Belediyesi Başkan Vekili Kemal Bayraktar, bütçeleri doğrultusunda en doğru yatırımları yaptıklarını belirterek sponsorlukla girişimler ile ilgili olarak Vali Yavuz’a bilgi sundu ve Vali Yavuz’dan destek istedi. Vali Yavuz’un konuya samimi yaklaşımı ve duyarlılığı dikkatlerden kaçmadı.

VALİ YAVUZ’A FORMA VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a görüşmenin ardından Derince Belediyesi Başkanvekili Kemal Bayraktar tarafından üzerinde isminin yazılı olduğu Belediye Derincespor forması hediye edildi. Basın Sözcüsü Haşmet Uçar ise desteğinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkür plaketi sunarken, yöneticilerden Abdurrahman Kaya da Vali Yavuz’a çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.