Vali Yavuz Gebze’de vatandaşların duasını aldı

Gebze 02.05.2021 - 10:12, Güncelleme: 02.05.2021 - 10:12
 

Vali Yavuz Gebze’de vatandaşların duasını aldı

‘Gönülden Gönüle’ projesinin Ramazan ayı ziyaretleri kapsamında Gebze’de hanelere misafir olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Mübarek Ramazan ayının bereketini ulaştırarak dua almaya devam ettiler.

Her şeyin, her görevin emanet olduğunu bilen ve bu görev anlayışıyla hizmet eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, bu anlayış ve görev şuuruyla yaptıkları hane ziyaretlerinde ilk ziyaretlerini şehit ailelerin gerçekleştirdi. Gebze’nin farklı mahallelerinde ikamet eden şehit Jandarma Er Kadir Kasa, Er Gökhan Dağbay ve şehit Er Soner Tokmak’ın emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti, “Kutsal değerleri için fedakârlıklarda bulunan şehitlerimizin emanetleri ile böylesine mübarek bir ayda bir arada olmak, bizim için bir onurdur. İsteklerinizin başımızın üstünde yeri var” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular. GAZİLERE MİSAFİR OLDULAR Gebze’de ikamet eden Gazi Ahmet Öztürk, Kıbrıs Gazisi Engin Bozkurt, Gazi İsmail Gülal ve Gazi Mustafa Bahadır’ın hanelerine misafir olan Yavuz Çifti, “Şehit olmayı göze almış, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin yaşayan abidelerisiniz. Başımızın üstünde yeriniz var, kapımız sizlere her zaman açıktır” diyerek gazilerin ramazan aylarını tebrik ettiler. Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan gazi ve şehit aileleri, “Ramazan ayında evimize kadar gelerek ziyarette bulundular. Unutulmadığımızı bize hissettiriyorlar. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirtti. İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN SIKINTILARI GİDERİLDİ Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ramazan ayı ziyaretlerinde de kimsesizlerin kimi olmaya devam etti. Vali Yavuz Gebze’de 3 Şehit ailesi, 4 gazi ailesi, 2 engelli, 6 yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 20 aile ziyaret ederek kimsesizlerin kimi oldu.  
‘Gönülden Gönüle’ projesinin Ramazan ayı ziyaretleri kapsamında Gebze’de hanelere misafir olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Mübarek Ramazan ayının bereketini ulaştırarak dua almaya devam ettiler.

Her şeyin, her görevin emanet olduğunu bilen ve bu görev anlayışıyla hizmet eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, bu anlayış ve görev şuuruyla yaptıkları hane ziyaretlerinde ilk ziyaretlerini şehit ailelerin gerçekleştirdi. Gebze’nin farklı mahallelerinde ikamet eden şehit Jandarma Er Kadir Kasa, Er Gökhan Dağbay ve şehit Er Soner Tokmak’ın emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti, “Kutsal değerleri için fedakârlıklarda bulunan şehitlerimizin emanetleri ile böylesine mübarek bir ayda bir arada olmak, bizim için bir onurdur. İsteklerinizin başımızın üstünde yeri var” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular.

GAZİLERE MİSAFİR OLDULAR

Gebze’de ikamet eden Gazi Ahmet Öztürk, Kıbrıs Gazisi Engin Bozkurt, Gazi İsmail Gülal ve Gazi Mustafa Bahadır’ın hanelerine misafir olan Yavuz Çifti, “Şehit olmayı göze almış, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin yaşayan abidelerisiniz. Başımızın üstünde yeriniz var, kapımız sizlere her zaman açıktır” diyerek gazilerin ramazan aylarını tebrik ettiler. Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan gazi ve şehit aileleri, “Ramazan ayında evimize kadar gelerek ziyarette bulundular. Unutulmadığımızı bize hissettiriyorlar. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirtti.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN SIKINTILARI GİDERİLDİ

Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ramazan ayı ziyaretlerinde de kimsesizlerin kimi olmaya devam etti. Vali Yavuz Gebze’de 3 Şehit ailesi, 4 gazi ailesi, 2 engelli, 6 yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 20 aile ziyaret ederek kimsesizlerin kimi oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.