Vali Yavuz, İş Dünyasına Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kocaeli 05.01.2022 - 12:30, Güncelleme: 05.01.2022 - 12:30
 

Vali Yavuz, İş Dünyasına Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali Yavuz, İş Dünyasına Ziyaretlerini Sürdürüyor

Her fırsatta ilimiz ve ülkemiz ekonomisine, gelişmesine ve istihdamına katkı sunan firmaları ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, 2022 yılının ilk ziyaretini de iş dünyasına gerçekleştir Uzer Makina ve Kalıp San. A.Ş. Ziyaret Edildi   Lastik kürleme presleri ve lastik kalıpları alanında ilimizde faaliyet gösteren Uzer Makina ve Kalıp San. A.Ş.'yi ziyaret eden Vali Yavuz, incelemelerde bulundu. Uzer Makine ve Kalıp Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Arslanbey OSB Başkanı Bahattin Ertuğ ve Genel Müdür Ahmet Kılıç tarafından karşılanan Vali Yavuz, fabrika içerisindeki tesisleri gezip, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışanlara kolaylıklar diledi.  İncelemelerin ardından Vali Yavuz, beraberindekiler ile birlikte toplantı salonuna geçtiler.  Burada fabrikanın çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Vali Yavuz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisinin geliştirilmesine ve istihdamına yönelik sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür edip, başarılar diledi. Kolsan Lastik Sanayi Ticaret A.Ş. Ziyaret Edildi Kolsan Lastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketini ziyaret eden Vali Yavuz, fabrika içerisindeki üretim tesislerini gezip, çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler esnasında yetkililerden bilgi alan Vali Yavuz, çalışanlara kolaylıklar diledi.  Heppiness Tech’in Fabrika İnşaatında İncelemelerde Bulundu Yabancı sermayeli Otomotiv yedek parça üretimi yapan Heppiness Tech’in yapım aşamasında olan fabrika inşaatında incelemelerde bulunan Vali Yavuz, gelinen son durum hakkında bilgiler aldı. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Yavuz, mümkün olan en kısa sürede üretime başlamalarını ve ilimiz ekonomisine ve istihdamına sağlayacakları katkılarını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, başarılar diledi.
Vali Yavuz, İş Dünyasına Ziyaretlerini Sürdürüyor

Her fırsatta ilimiz ve ülkemiz ekonomisine, gelişmesine ve istihdamına katkı sunan firmaları ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, 2022 yılının ilk ziyaretini de iş dünyasına gerçekleştir

Uzer Makina ve Kalıp San. A.Ş. Ziyaret Edildi 

 Lastik kürleme presleri ve lastik kalıpları alanında ilimizde faaliyet gösteren Uzer Makina ve Kalıp San. A.Ş.'yi ziyaret eden Vali Yavuz, incelemelerde bulundu.

Uzer Makine ve Kalıp Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Arslanbey OSB Başkanı Bahattin Ertuğ ve Genel Müdür Ahmet Kılıç tarafından karşılanan Vali Yavuz, fabrika içerisindeki tesisleri gezip, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışanlara kolaylıklar diledi. 

İncelemelerin ardından Vali Yavuz, beraberindekiler ile birlikte toplantı salonuna geçtiler.  Burada fabrikanın çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Vali Yavuz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisinin geliştirilmesine ve istihdamına yönelik sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür edip, başarılar diledi.

Kolsan Lastik Sanayi Ticaret A.Ş. Ziyaret Edildi

Kolsan Lastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketini ziyaret eden Vali Yavuz, fabrika içerisindeki üretim tesislerini gezip, çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeler esnasında yetkililerden bilgi alan Vali Yavuz, çalışanlara kolaylıklar diledi. 

Heppiness Tech’in Fabrika İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Yabancı sermayeli Otomotiv yedek parça üretimi yapan Heppiness Tech’in yapım aşamasında olan fabrika inşaatında incelemelerde bulunan Vali Yavuz, gelinen son durum hakkında bilgiler aldı.

Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Yavuz, mümkün olan en kısa sürede üretime başlamalarını ve ilimiz ekonomisine ve istihdamına sağlayacakları katkılarını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.