19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vanlılar Hürriyet’e gitti

Gündem 03.08.2021 - 14:58, Güncelleme: 03.08.2021 - 14:58
 

Vanlılar Hürriyet’e gitti

Vanlı hemşeri dernekleri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli’nde kültürel ve sosyal faaliyetlerini sürdüren Vanlı hemşeri derneklerini makamında konuk etti. Ziyarette ise Kocaeli Vanlılar Federasyon Derneği Başkanı Ahmet Duran, Kocaeli Van İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Garbi Güvercin, Dilovası Van Derneği Başkanı Vefa Çelik ve Van Bahçesaray Derneği Başkanı Muzaffer Beyaz yer aldı. İzmit’in geleceğinin ve işbirliklerinin konuşulduğu ziyarette başkan Hürriyet, ziyaretleri için Vanlı hemşeri derneklerine teşekkür etti. “GELECEĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ ROLÜ VAR” Toplumları oluşturan kültürel mirasların gelecek nesillere aktarılmasında hemşeri derneklerinin çok önemli rol oynadığının altını çizen Hürriyet, “Vatandaşlarımızın geçmişi ile geleceği arasında köprü görevi gören derneklerinizin çalışmalarına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Vanlı hemşeri dernekleri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli’nde kültürel ve sosyal faaliyetlerini sürdüren Vanlı hemşeri derneklerini makamında konuk etti. Ziyarette ise Kocaeli Vanlılar Federasyon Derneği Başkanı Ahmet Duran, Kocaeli Van İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Garbi Güvercin, Dilovası Van Derneği Başkanı Vefa Çelik ve Van Bahçesaray Derneği Başkanı Muzaffer Beyaz yer aldı. İzmit’in geleceğinin ve işbirliklerinin konuşulduğu ziyarette başkan Hürriyet, ziyaretleri için Vanlı hemşeri derneklerine teşekkür etti.

“GELECEĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ ROLÜ VAR”

Toplumları oluşturan kültürel mirasların gelecek nesillere aktarılmasında hemşeri derneklerinin çok önemli rol oynadığının altını çizen Hürriyet, “Vatandaşlarımızın geçmişi ile geleceği arasında köprü görevi gören derneklerinizin çalışmalarına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.