19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vardır Bundada 1 Hayır!

Spor 29.11.2021 - 11:01, Güncelleme: 29.11.2021 - 11:01
 

Vardır Bundada 1 Hayır!

Vardır Bundada 1 Hayır!

Spor Toto 1. Ligin 13. Haftasında temsilcimiz Kocaelispor, Mememenspor’u evinde ağırladı. Karşılaşmayı 2-1 mağlup tamamlayarak 20 puanda kalan yeşil siyahlılar bir karşılaşmadan daha 3 puansız ayrılmış oldu. Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay istifaya davet edildi. Akçayla ilgili kararı yönetim verecek. Akçay ile yollar ayrılması halinde körfez ekibinin daha önce temas halinde bulunduğu Yalçın Koşukavak ile bir görüşme daha gerçekleştireceği gündemin ilk maddesi durumunda. İLK YARIDA NELER YAŞANDI Körfez ekibi kalede Korcan, savunmada Semih, Atila, Diogo ve Musa Nizam, önlerinde Mandjeck ve Yılmaz, sağda Pereria, solda Benhur, forvete yakın bölgede Yiğitali, ileri uçtaysa Mevlüt 11’i ile sahada dizildi. Ekibimiz mücadelenin henüz 10. Dakikasında rakibine üstünlüğü kaptırdı. Ceza sahası içerisine atılan topu savunmamız savuşturmakta problem yaşadı. Sol çaprazda yükselen topa şiddetli ve düzgün vuran Mehdi Sabah topu ağlarla buluşturdu. (0-1) dakikalar ilerledikçe oyunu rakip sahaya taşıma çabası içinde olan Kocaelispor Mevlüt Erdinç ile mutlak bir fırsatı değerlendiremezken Diogo ve Yiğitali’nin ceza sahası dışından attığı şutlar kaleye isabet etmedi. Böylece ilk yarı konuk ekip Menemenspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. BEKLENEN GOL, İHTİYACIMIZ OLAN RUHUN SİMGESİ 66’DA BULDUK İkinci yarıda Kocaelispor rakip üzerinde hakimiyetini kabul ettirirken Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Benhur’un kullandığı taç da  Yiğitali ceza sahası içerisinde bomboş kaldı. Fakat  Yiğitali’nin çevirdiği topa Diop yetişemedi, Pereria, sağ çaprazdan kaleye yaptığı plase vuruşunda Mememen savunması topu gol çizgisi üzerinden uzaklaştırdı. Sadece 3 dakika sonra oyuna sonradan dahil olan İlyas Kubilay’ın vuruşunda kaleci Batuhan Ahmet topu çelmekte zorlandı. Beklenen gol, ihtiyacımız olan ruhun simgesi 66’da bulduk. Benhur ceza sahası dışından yaptığı vuruşun ardından sağ köşeden fileleri sarstı.  (1-1) Benhur sezondaki gol sayısını 4’e yükseltti Öne geçmek adına var gücüyle hücumlarını sıklaştıran Kocaelispor, İlyas Kubilay ve Yiğitali’nin uzaktan denemelerinden istediği karşılığı alamadı. BU HAFTA 2 ÖNEMLİ DEPLASMAN VAR 70 ile 77. Dakikalar içerisinde arka arkaya pozisyonlar bulan Kocaelispor çerçeveyi göremedi. Müsabakanın 84. dakikasında Menemenspor 2-1 geçti. Gomes, 4 Kocaelisporlu arasından topu kazandı ve kaleci Korcan’ın üzerinden fileleri buldu. Geri kalan sürede başka gol sesi yükselmedi ve Kocaelispor, Memenenspor karşılaşmasını puansız tamamladı. Son anlarda tribünler Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ı istifaya davet etti ve takımı oynadıkları oyundan dolayı protesto etti. Kocaelispor çarşamba günü Adanaspor ile Adana’da Ziraat Türkiye Kupası 4.  Tur karşılaşmasına çıkacak, hafta sonuysa  ligde Manisa deplasmanına 3 puan hasretini dindirme hesabı içerisinde olacak
Vardır Bundada 1 Hayır!

Spor Toto 1. Ligin 13. Haftasında temsilcimiz Kocaelispor, Mememenspor’u evinde ağırladı. Karşılaşmayı 2-1 mağlup tamamlayarak 20 puanda kalan yeşil siyahlılar bir karşılaşmadan daha 3 puansız ayrılmış oldu. Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay istifaya davet edildi. Akçayla ilgili kararı yönetim verecek. Akçay ile yollar ayrılması halinde körfez ekibinin daha önce temas halinde bulunduğu Yalçın Koşukavak ile bir görüşme daha gerçekleştireceği gündemin ilk maddesi durumunda.

İLK YARIDA NELER YAŞANDI

Körfez ekibi kalede Korcan, savunmada Semih, Atila, Diogo ve Musa Nizam, önlerinde Mandjeck ve Yılmaz, sağda Pereria, solda Benhur, forvete yakın bölgede Yiğitali, ileri uçtaysa Mevlüt 11’i ile sahada dizildi. Ekibimiz mücadelenin henüz 10. Dakikasında rakibine üstünlüğü kaptırdı. Ceza sahası içerisine atılan topu savunmamız savuşturmakta problem yaşadı. Sol çaprazda yükselen topa şiddetli ve düzgün vuran Mehdi Sabah topu ağlarla buluşturdu. (0-1) dakikalar ilerledikçe oyunu rakip sahaya taşıma çabası içinde olan Kocaelispor Mevlüt Erdinç ile mutlak bir fırsatı değerlendiremezken Diogo ve Yiğitali’nin ceza sahası dışından attığı şutlar kaleye isabet etmedi. Böylece ilk yarı konuk ekip Menemenspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

BEKLENEN GOL, İHTİYACIMIZ OLAN RUHUN SİMGESİ 66’DA BULDUK

İkinci yarıda Kocaelispor rakip üzerinde hakimiyetini kabul ettirirken Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Benhur’un kullandığı taç da  Yiğitali ceza sahası içerisinde bomboş kaldı. Fakat  Yiğitali’nin çevirdiği topa Diop yetişemedi, Pereria, sağ çaprazdan kaleye yaptığı plase vuruşunda Mememen savunması topu gol çizgisi üzerinden uzaklaştırdı. Sadece 3 dakika sonra oyuna sonradan dahil olan İlyas Kubilay’ın vuruşunda kaleci Batuhan Ahmet topu çelmekte zorlandı. Beklenen gol, ihtiyacımız olan ruhun simgesi 66’da bulduk. Benhur ceza sahası dışından yaptığı vuruşun ardından sağ köşeden fileleri sarstı.  (1-1) Benhur sezondaki gol sayısını 4’e yükseltti Öne geçmek adına var gücüyle hücumlarını sıklaştıran Kocaelispor, İlyas Kubilay ve Yiğitali’nin uzaktan denemelerinden istediği karşılığı alamadı.

BU HAFTA 2 ÖNEMLİ DEPLASMAN VAR

70 ile 77. Dakikalar içerisinde arka arkaya pozisyonlar bulan Kocaelispor çerçeveyi göremedi. Müsabakanın 84. dakikasında Menemenspor 2-1 geçti. Gomes, 4 Kocaelisporlu arasından topu kazandı ve kaleci Korcan’ın üzerinden fileleri buldu. Geri kalan sürede başka gol sesi yükselmedi ve Kocaelispor, Memenenspor karşılaşmasını puansız tamamladı. Son anlarda tribünler Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ı istifaya davet etti ve takımı oynadıkları oyundan dolayı protesto etti. Kocaelispor çarşamba günü Adanaspor ile Adana’da Ziraat Türkiye Kupası 4.  Tur karşılaşmasına çıkacak, hafta sonuysa  ligde Manisa deplasmanına 3 puan hasretini dindirme hesabı içerisinde olacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.