19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vatandaş kendini adeta sokağa attı

Gebze 17.05.2021 - 15:22, Güncelleme: 17.05.2021 - 15:23
 

Vatandaş kendini adeta sokağa attı

TAM KAPANMA BİTTİ

Ülke genelinde olduğu gibi Gebze’de de yaşanan tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından cadde ve sokaklar insanlarla doldu taşarken Gebze Bölgesi’nin en işlek caddelerinde adeta insan seli yaşandı. İçişleri Bakanlığı’nca koronavirüs tedbirleri kapsamında, 29 Nisan saat 19.00’da başlayan tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması Pazartesi günü saat 05.00 itibari ile sona erdi. Tam kapanma sebebi ile 18 gün boyunca boş kalan cadde ve sokaklar tekrardan hareketlendi. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda vatandaşlar kapanma sürecinin ardından sokakları doldururken, kent genelindeki işlek noktalarda yoğunluk yaşandığı görüldü. Uzun bir aradan sonra güneşli havayı da fırsat bilen Gebzeliler park ve bahçelere akın ederken, banka, postane gibi kurumların önünde de uzun kuyruklar oluştu. Bir anda oluşan yoğunluk sebebiyle işlek noktalarda sosyal mesafe ise zaman zaman sıfıra kadar düştü. DENETİMLER SIKILAŞTI Kapanma sürecinin ardından oluşan yoğunluk sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de denetimleri sıkılaştırırken, vatandaşları sık sık maske ve mesafe konusunda uyarılarda bulundu. Kent merkezlerinde oluşan insan yoğunluğunun yanı sıra trafik yoğunluğu da artarken, trafik ekipleri de denetimleri sıkılaştırdı.
TAM KAPANMA BİTTİ

Ülke genelinde olduğu gibi Gebze’de de yaşanan tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından cadde ve sokaklar insanlarla doldu taşarken Gebze Bölgesi’nin en işlek caddelerinde adeta insan seli yaşandı.

İçişleri Bakanlığı’nca koronavirüs tedbirleri kapsamında, 29 Nisan saat 19.00’da başlayan tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması Pazartesi günü saat 05.00 itibari ile sona erdi. Tam kapanma sebebi ile 18 gün boyunca boş kalan cadde ve sokaklar tekrardan hareketlendi. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda vatandaşlar kapanma sürecinin ardından sokakları doldururken, kent genelindeki işlek noktalarda yoğunluk yaşandığı görüldü. Uzun bir aradan sonra güneşli havayı da fırsat bilen Gebzeliler park ve bahçelere akın ederken, banka, postane gibi kurumların önünde de uzun kuyruklar oluştu. Bir anda oluşan yoğunluk sebebiyle işlek noktalarda sosyal mesafe ise zaman zaman sıfıra kadar düştü.

DENETİMLER SIKILAŞTI

Kapanma sürecinin ardından oluşan yoğunluk sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de denetimleri sıkılaştırırken, vatandaşları sık sık maske ve mesafe konusunda uyarılarda bulundu. Kent merkezlerinde oluşan insan yoğunluğunun yanı sıra trafik yoğunluğu da artarken, trafik ekipleri de denetimleri sıkılaştırdı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.