Vatandaşlar yeni etkinlikler istiyor

Gebze 06.06.2021 - 15:56, Güncelleme: 06.06.2021 - 15:56
 

Vatandaşlar yeni etkinlikler istiyor

Vatandaşlar yeni etkinlikler istiyor

Normalleşme adımlarının ardından bölgemiz sanatseverlerinin gözü kulağı kültür-sanat etkinliklerine çevrilmiş durumda. Vatandaşlar, özellikle açık alanda yapılacak olan etkinlikleri beklerken tıpkı geçen sene olduğu gibi başta Eskihisar kalesi olmak üzere birçok alanda etkinlik bekliyorlar. Haziran başında başlayan normalleşme kararıyla pek çok alanda yeniden faaliyete geçildi. Yaşanan gelişmeler sonrasında Vatandaşlar, özellikle açık alanda yapılacak olan etkinlikleri beklerken tıpkı geçen sene olduğu gibi başta Eskihisar kalesi olmak üzere birçok alanda etkinlik bekliyorlar. Bildiğiniz gibi geçen sene Haziran aylarında Eskihisar kalesinde sinema ve çeşitli tiyatro etkinlikleri düzenlenmiş bu etkinlikler vatandaşlarda tam not almıştı. Vatandaşlar aileleriyle beraber etkinliklere ilgi göstermişti. NORMALLEŞME HER ALANDA OLMALI  Yeni etkinlikleri bekleyen ve tam kapanma döneminde özellikle yasaklardan ötürü bunalan vatandaşlar belediyenin yeni etkinlikleri yapması gerektiğini düşünüyor. Kültür ve sanat alanında da normalleşme beklediklerini kaydeden Gebzeliler, “Yasaklar sayesinde çok bunaldık, etkinlikler bizlere iyi gelecek, bu anlamda yetkililer geçen sene olduğu gibi bizleri mutlu edecek etkinlikler gerçekleştirebilir, madem normalleştik bu adımları da bekliyoruz” yorumunu yaptılar.
Vatandaşlar yeni etkinlikler istiyor

Normalleşme adımlarının ardından bölgemiz sanatseverlerinin gözü kulağı kültür-sanat etkinliklerine çevrilmiş durumda. Vatandaşlar, özellikle açık alanda yapılacak olan etkinlikleri beklerken tıpkı geçen sene olduğu gibi başta Eskihisar kalesi olmak üzere birçok alanda etkinlik bekliyorlar.
Haziran başında başlayan normalleşme kararıyla pek çok alanda yeniden faaliyete geçildi. Yaşanan gelişmeler sonrasında Vatandaşlar, özellikle açık alanda yapılacak olan etkinlikleri beklerken tıpkı geçen sene olduğu gibi başta Eskihisar kalesi olmak üzere birçok alanda etkinlik bekliyorlar. Bildiğiniz gibi geçen sene Haziran aylarında Eskihisar kalesinde sinema ve çeşitli tiyatro etkinlikleri düzenlenmiş bu etkinlikler vatandaşlarda tam not almıştı. Vatandaşlar aileleriyle beraber etkinliklere ilgi göstermişti.

NORMALLEŞME HER ALANDA OLMALI 
Yeni etkinlikleri bekleyen ve tam kapanma döneminde özellikle yasaklardan ötürü bunalan vatandaşlar belediyenin yeni etkinlikleri yapması gerektiğini düşünüyor. Kültür ve sanat alanında da normalleşme beklediklerini kaydeden Gebzeliler, “Yasaklar sayesinde çok bunaldık, etkinlikler bizlere iyi gelecek, bu anlamda yetkililer geçen sene olduğu gibi bizleri mutlu edecek etkinlikler gerçekleştirebilir, madem normalleştik bu adımları da bekliyoruz” yorumunu yaptılar.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.