19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vatandaştan Gebze PTT’ye eleştiri

Gebze 22.10.2020 - 20:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaştan Gebze PTT’ye eleştiri

PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezi’nde kargolara önem verilmeden yerlere atıldığını ve ürünlerin günlerce gönderilmediğini iddia eden bir vatandaş duruma isyan etti.  Gebze’de yaşayan bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezi’nin kendilerine gelen kargolara özen göstermeden üst üste kontrolsüz bir şekilde yerleştirildiğini ve beklenen kargoların günlerce kendisine ulaşmadığını iddia ederek PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’e seslendi. Cumartesi Günü PTT Gebze Dağıtım Merkezi’ne gittiğini belirten vatandaş sosyal medya hesabından kargoların durumuyla alakalı resim paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “Hakan bey Gebze PTT'de işler çok vahim, kargolar yerlerde sürünüyor, gönderiler günlerce gelmiyor ekteki fotoğrafları Cumartesi günü kendim çektim. Acil müdahale etmenizi rica ediyorum.”  

PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezi’nde kargolara önem verilmeden yerlere atıldığını ve ürünlerin günlerce gönderilmediğini iddia eden bir vatandaş duruma isyan etti. 
Gebze’de yaşayan bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla PTT Gebze Dağıtım ve Toplama Merkezi’nin kendilerine gelen kargolara özen göstermeden üst üste kontrolsüz bir şekilde yerleştirildiğini ve beklenen kargoların günlerce kendisine ulaşmadığını iddia ederek PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’e seslendi. Cumartesi Günü PTT Gebze Dağıtım Merkezi’ne gittiğini belirten vatandaş sosyal medya hesabından kargoların durumuyla alakalı resim paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “Hakan bey Gebze PTT'de işler çok vahim, kargolar yerlerde sürünüyor, gönderiler günlerce gelmiyor ekteki fotoğrafları Cumartesi günü kendim çektim. Acil müdahale etmenizi rica ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.