19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vedat Çalık: Bugün siyaset günü değil

Siyaset 22.11.2021 - 15:01, Güncelleme: 22.11.2021 - 15:01
 

Vedat Çalık: Bugün siyaset günü değil

Vedat Çalık: Bugün siyaset günü değil

Zafer Partisi Kocaeli İl Yönetimi her hafta Pazartesi günleri düzenlediği il yönetim kurulu toplantısını, Ayşegül Aydın’ın ölümü nedeniyle erteledi. İl yönetiminden yapılan açıklamada, “Kocaeli'nin Gebze  ilçesi Pelitli köyünde 12 Temmuz günü  Afganistan uyruklu A.M nin cinsel istismar girişiminde bulunduğu genç kızımızın kafasını taş ile  ezmek suretiyle yaralayarak bitkisel hayata sürüklediği hemşehrimiz Ayşegül Aydın kızımızın ölüm haberi sebebiyle ertelenmiştir.” denildi. Açıklamanın devamında, “Bugün siyaset günü değildir. Bugün acımızı yaşayacak ve Zafer Partisi olarak Ayşegül kızımızı son yolculuğuna uğurlayacağız. Bize göre sözde sığınmacılar için söz bitmiş artık aramıza Kan girmiştir. Sığınmacıların kendi vatanlarına geri gönderilmesine dair yapacağımız imza kampanyası çalışmalarının engellenmesi için artık hatır dinlemeyeceğiz. Kıyamet kopacaksa kopsun artık…” ifadeleri kullanıldı.  
Vedat Çalık: Bugün siyaset günü değil

Zafer Partisi Kocaeli İl Yönetimi her hafta Pazartesi günleri düzenlediği il yönetim kurulu toplantısını, Ayşegül Aydın’ın ölümü nedeniyle erteledi.

İl yönetiminden yapılan açıklamada, “Kocaeli'nin Gebze  ilçesi Pelitli köyünde 12 Temmuz günü  Afganistan uyruklu A.M nin cinsel istismar girişiminde bulunduğu genç kızımızın kafasını taş ile  ezmek suretiyle yaralayarak bitkisel hayata sürüklediği hemşehrimiz Ayşegül Aydın kızımızın ölüm haberi sebebiyle ertelenmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Bugün siyaset günü değildir. Bugün acımızı yaşayacak ve Zafer Partisi olarak Ayşegül kızımızı son yolculuğuna uğurlayacağız. Bize göre sözde sığınmacılar için söz bitmiş artık aramıza Kan girmiştir. Sığınmacıların kendi vatanlarına geri gönderilmesine dair yapacağımız imza kampanyası çalışmalarının engellenmesi için artık hatır dinlemeyeceğiz. Kıyamet kopacaksa kopsun artık…” ifadeleri kullanıldı.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.