19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Vefasızlığı da biliriz!”

Gebze 13.01.2021 - 12:01, Güncelleme: 13.01.2021 - 12:01
 

“Vefasızlığı da biliriz!”

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu, esnafa destekte bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek il ve ilçe başkanlarını da esnafın derdini dinlemeye davet edip serzenişte bulundu.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu, esnafa destekte bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarının odalarının kapılarını çalmadıklarını dile getiren Başkan Beşiroğlu, yapılan iyi işleri takdir ettikleri gibi yapılan vefasızlıkları da unutmayacaklarını söyledi. Beşiroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a esnafımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Umarım bu davranıştan il, ilçe belediye başkanları ve teşkilat başkanları çıkarılması gereken dersi çıkarır ve halkın, esnafın içerisinde olarak dertlerimizi ve sorunlarımızı dinleme zahmetinde bulunurlar. Bizler kahvehaneci ve kıraathaneci esnafı olarak hizmet etmekle mükellef olan ve evine ekmek götüren hayatını idame ettiren bir kesimiz. Ama bugüne kadar kapımızı çalanlardan ve derdimizi sorunumuzu dinleyenlerden derdimize ortak olanlardan rabbim razı olsun. KAPIMIZI ÇALAN NE AK PARTİLİ NE DE MHP’Lİ YÖNETİMİ OLMADI Bizler illa da bize destek olun diyen bir kesim değiliz fakat halimizin hatırımızın sorulması da bizleri mutlu ederdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak il ve ilçe esnafına yetişen halini hatırını soran sayın Tahir Büyükakın yapmış oldukları ile esnafımızın gururunu okşadığı gibi mütevaziliğinin de bir göstergesidir. İlçe başkanları olarak esnafımıza inmemeniz, küçük dağları ben yarattım misali yüksekten bakmanız ise sizin ayıbınız olduğu gibi bu esnaf yapılanı hiç bir zaman unutmayacağını da bilmenizi isterim. Şahsım olarak görevini üstlenmiş ve seçilmiş bir oda başkanı olarak bulunmuş olduğum Gebze ilçesinde ne odamızın ne de esnafımızın kapısını çalan ne bir AK Parti ne de MHP’li ilçe teşkilat başkanı ve yönetimi olmadı. Bizler yapılan güzel işleri takdir etmesini bildiğimiz gibi vefasızlığı da biliriz. Hak birdir doğru tekdir. Allah razı olsun Sayın Tahir Büyükakın başkan Sağ olasın, var olasın. Mevla’m gönlüne kalbine göre versin.
Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu, esnafa destekte bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek il ve ilçe başkanlarını da esnafın derdini dinlemeye davet edip serzenişte bulundu.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu, esnafa destekte bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarının odalarının kapılarını çalmadıklarını dile getiren Başkan Beşiroğlu, yapılan iyi işleri takdir ettikleri gibi yapılan vefasızlıkları da unutmayacaklarını söyledi. Beşiroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a esnafımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Umarım bu davranıştan il, ilçe belediye başkanları ve teşkilat başkanları çıkarılması gereken dersi çıkarır ve halkın, esnafın içerisinde olarak dertlerimizi ve sorunlarımızı dinleme zahmetinde bulunurlar. Bizler kahvehaneci ve kıraathaneci esnafı olarak hizmet etmekle mükellef olan ve evine ekmek götüren hayatını idame ettiren bir kesimiz. Ama bugüne kadar kapımızı çalanlardan ve derdimizi sorunumuzu dinleyenlerden derdimize ortak olanlardan rabbim razı olsun.

KAPIMIZI ÇALAN NE AK PARTİLİ NE DE MHP’Lİ YÖNETİMİ OLMADI

Bizler illa da bize destek olun diyen bir kesim değiliz fakat halimizin hatırımızın sorulması da bizleri mutlu ederdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak il ve ilçe esnafına yetişen halini hatırını soran sayın Tahir Büyükakın yapmış oldukları ile esnafımızın gururunu okşadığı gibi mütevaziliğinin de bir göstergesidir. İlçe başkanları olarak esnafımıza inmemeniz, küçük dağları ben yarattım misali yüksekten bakmanız ise sizin ayıbınız olduğu gibi bu esnaf yapılanı hiç bir zaman unutmayacağını da bilmenizi isterim. Şahsım olarak görevini üstlenmiş ve seçilmiş bir oda başkanı olarak bulunmuş olduğum Gebze ilçesinde ne odamızın ne de esnafımızın kapısını çalan ne bir AK Parti ne de MHP’li ilçe teşkilat başkanı ve yönetimi olmadı. Bizler yapılan güzel işleri takdir etmesini bildiğimiz gibi vefasızlığı da biliriz. Hak birdir doğru tekdir. Allah razı olsun Sayın Tahir Büyükakın başkan Sağ olasın, var olasın. Mevla’m gönlüne kalbine göre versin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.