Vekil Türkkan’dan erken seçim çağrısı

Siyaset 07.06.2021 - 16:09, Güncelleme: 07.06.2021 - 16:09
 

Vekil Türkkan’dan erken seçim çağrısı

Vekil Türkkan’dan erken seçim çağrısı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, halkın nefes alamadığını, evine ekmek götüremeyen babaların olduğunu, fırınlarda askıda ekmeklerin dolduğu gibi boşaldığını söyledi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, hükümete erken seçim çağrısını yineleyerek açıklamalarda bulundu. Vekil Türkkan sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda; "İnsanlar açlıktan yatağa bile giremiyor. Hani dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecektik? İlk 20'ye düştük. 2013 yılında kişi başı gelir 12 bin 600 dolar seviyesine çıktı. Şimdi 8 bin 600 dolara kadar indi. Dolar daha da arttı. Türk milleti daha da fakirleşti. Gelin milletin önüne sandığı koyun. Bu millet sizden hesap sormak istiyor. Şimdi küçük ortak 'erken seçim istemek ihanettir' demiş. 2018'de seçimi kim istedi?” diyerek Türkiye’de sistemin tıkandığını ve erken seçimin şart olduğunu vurguladı.
Vekil Türkkan’dan erken seçim çağrısı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, halkın nefes alamadığını, evine ekmek götüremeyen babaların olduğunu, fırınlarda askıda ekmeklerin dolduğu gibi boşaldığını söyledi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, hükümete erken seçim çağrısını yineleyerek açıklamalarda bulundu. Vekil Türkkan sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda; "İnsanlar açlıktan yatağa bile giremiyor. Hani dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecektik? İlk 20'ye düştük. 2013 yılında kişi başı gelir 12 bin 600 dolar seviyesine çıktı. Şimdi 8 bin 600 dolara kadar indi. Dolar daha da arttı. Türk milleti daha da fakirleşti. Gelin milletin önüne sandığı koyun. Bu millet sizden hesap sormak istiyor. Şimdi küçük ortak 'erken seçim istemek ihanettir' demiş. 2018'de seçimi kim istedi?” diyerek Türkiye’de sistemin tıkandığını ve erken seçimin şart olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.