Virüsü yenen Eyüboğlu, alkışlarla taburcu oldu

Gebze 11.06.2021 - 17:01, Güncelleme: 11.06.2021 - 17:01
 

Virüsü yenen Eyüboğlu, alkışlarla taburcu oldu

Virüsü yenen Eyüboğlu, alkışlarla taburcu oldu

Match Group ortaklarından Harun Eyüboğlu, amansız hastalığa yakalandı. 21 gündür Markez Prime Hastanesi’nde tedavi gören Eyüboğlu, bugün taburcu oldu. Eyüboğlu’nun çalışanları ve dostları, 21 gündür sağlık durumunu yakından takip ettikleri Harun abilerini alkışlarla karşıladı. KURBAN KESİP, DUA ETTİLER İş yaşamında ve çevresinde sevilen bir isim olan Harun Eyüboğlu, yaklaşık bir ay önce Dünyayı etkisine alan covid-19 hastalığına yakalandı. Eşi ve çocukları hastalığı hafif semptomlarla atlatırken, Harun Eyüboğlu, fenalaşarak, hastaneye kaldırıldı. Merkez Prime Hastanesi’nde 21 günlük yoğun bakım tedavisi gören Eyüboğlu, bugün taburcu oldu. Bir süre daha evinde tedavisine devam edecek olan Harun Eyüboğlu’nu, yaklaşık 70-80 kişilik bir grup alkışlarla karşıladı. Merkez Prime Hastanesi önünde ki karşılama töreninde, çalışanları ve dostları yer aldı. Adak kurbanları kesildiği karşılama töreninde Eyüboğlu’nun bir an önce tamamen iyileşerek, işlerinin başına dönmesi için dua edildi. AMAN DİKKAT EDİN Hastane süreci de dahil, hastalık döneminde kendisini bir an önce yalnız bırakmayan dostları ve yakın çalışma arkadaşlarını hastane önünde görünce, büyük bir mutluluk yaşayan Harun Eyüboğlu, hastane yönetimine ve kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek, “aman dikkat edin, bu hastalığın şakası yok ve çok zor. Ben sizlerin ve özellikle de ailemin desteği ile bu zor günleri geride bıraktım. Şuan iyiyim, İnşallah kısa sürede çok daha iyi olarak, sizlerle bir araya geleceğiz. Sizlerden ricam kurallara titizlikle uymanız ve dikkatli olmanız. Allah beterinden saklasın, İnşallah hiçbiriniz, hiç birimiz bir daha bu durumlara düşmeyiz” dedi. HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR Harun Eyüboğlu’nun ilk günden beri yanında olan, iş ortağı ve aile dostu Muhammed Cihat Demirtaş, “Harun abi çok zor günler geçirdi, ama çok şükür bugün iyileşerek taburcu oldu. Bu süreçte dostların duası ve iyi dilekleri bizlere, Harun abimiz ve ailesine moral olmuştur. Hastaneye yattığımız ilk günden itibaren bizlerle yakından ilgilenen, hastanenin tüm imkanlarını, Harun abimizin sağlığına bir an önce kavuşması için seferber eden başta yakın dostumuz, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek olmak üzere, tüm hastane personeline teşekkür ederim. Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan tüm çalışma arkadaşlarımız ve dostlarımıza da yürek dolusu sevgilerimi sunuyorum. Rabbim hiçbirimize bir daha böylesi zor günler yaşatmasın” dedi.  
Virüsü yenen Eyüboğlu, alkışlarla taburcu oldu

Match Group ortaklarından Harun Eyüboğlu, amansız hastalığa yakalandı. 21 gündür Markez Prime Hastanesi’nde tedavi gören Eyüboğlu, bugün taburcu oldu. Eyüboğlu’nun çalışanları ve dostları, 21 gündür sağlık durumunu yakından takip ettikleri Harun abilerini alkışlarla karşıladı.

KURBAN KESİP, DUA ETTİLER

İş yaşamında ve çevresinde sevilen bir isim olan Harun Eyüboğlu, yaklaşık bir ay önce Dünyayı etkisine alan covid-19 hastalığına yakalandı. Eşi ve çocukları hastalığı hafif semptomlarla atlatırken, Harun Eyüboğlu, fenalaşarak, hastaneye kaldırıldı. Merkez Prime Hastanesi’nde 21 günlük yoğun bakım tedavisi gören Eyüboğlu, bugün taburcu oldu. Bir süre daha evinde tedavisine devam edecek olan Harun Eyüboğlu’nu, yaklaşık 70-80 kişilik bir grup alkışlarla karşıladı. Merkez Prime Hastanesi önünde ki karşılama töreninde, çalışanları ve dostları yer aldı. Adak kurbanları kesildiği karşılama töreninde Eyüboğlu’nun bir an önce tamamen iyileşerek, işlerinin başına dönmesi için dua edildi.

AMAN DİKKAT EDİN

Hastane süreci de dahil, hastalık döneminde kendisini bir an önce yalnız bırakmayan dostları ve yakın çalışma arkadaşlarını hastane önünde görünce, büyük bir mutluluk yaşayan Harun Eyüboğlu, hastane yönetimine ve kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek, “aman dikkat edin, bu hastalığın şakası yok ve çok zor. Ben sizlerin ve özellikle de ailemin desteği ile bu zor günleri geride bıraktım. Şuan iyiyim, İnşallah kısa sürede çok daha iyi olarak, sizlerle bir araya geleceğiz. Sizlerden ricam kurallara titizlikle uymanız ve dikkatli olmanız. Allah beterinden saklasın, İnşallah hiçbiriniz, hiç birimiz bir daha bu durumlara düşmeyiz” dedi.

HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Harun Eyüboğlu’nun ilk günden beri yanında olan, iş ortağı ve aile dostu Muhammed Cihat Demirtaş, “Harun abi çok zor günler geçirdi, ama çok şükür bugün iyileşerek taburcu oldu. Bu süreçte dostların duası ve iyi dilekleri bizlere, Harun abimiz ve ailesine moral olmuştur. Hastaneye yattığımız ilk günden itibaren bizlerle yakından ilgilenen, hastanenin tüm imkanlarını, Harun abimizin sağlığına bir an önce kavuşması için seferber eden başta yakın dostumuz, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek olmak üzere, tüm hastane personeline teşekkür ederim. Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan tüm çalışma arkadaşlarımız ve dostlarımıza da yürek dolusu sevgilerimi sunuyorum. Rabbim hiçbirimize bir daha böylesi zor günler yaşatmasın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.