WhatsApp’tan Türkiye açıklaması!

Gündem 15.01.2021 - 11:58, Güncelleme: 15.01.2021 - 11:58
 

WhatsApp’tan Türkiye açıklaması!

WhatsApp’tan Türkiye açıklaması!

Gelen son dakika haberine göre; WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesi nedeniyle tepkileri üzerine toplamıştı. Bu gelişmeler sonrası kullanıcılara bilgi vermek isteyen WhatsApp Türkiye'deki kullanıcılarına özel yeni bir açıklama yaptı. WhatsApp bu sabah Türkiye’deki kullanıcılarının uygulama ekranlarında özel bir duyuru yayımlayarak, Hizmet Politikası ve Gizlilik Kuralları ile ilgili doğruları tekrar hatırlattı.  Şirket ayrıca şu açıklamayı yaptı: "Gizlilik Politikamız hakkında paylaştığımız son güncellemeden bu yana Türkiye'deki kullanıcılarımızdan birçok soru aldık ve bu soruları yanıtlamak istiyoruz. Bu sabah itibariyle Türkiye’deki kullanıcılarımıza, WhatsApp'ın ve Facebook’un mesajlarınızı göremediğini tekrar teyit eden özel bir durum mesajı göndermeye başlıyoruz." WHATSAPP, KULLANICILARINA HİKAYE PAYLAŞIMI ÜZERİNDEN ŞU MESAJLARI PAYLAŞIYOR: - Gizliliğinizi korumaya kararlıyız. - Kişisel sohbetleriniz uçtan uca şifreli oldukları için WhatsApp bunları okuyamaz ve dinleyemez. - WhatsApp paylaştığınız konumu göremez.
WhatsApp’tan Türkiye açıklaması!

Gelen son dakika haberine göre; WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesi nedeniyle tepkileri üzerine toplamıştı. Bu gelişmeler sonrası kullanıcılara bilgi vermek isteyen WhatsApp Türkiye'deki kullanıcılarına özel yeni bir açıklama yaptı. WhatsApp bu sabah Türkiye’deki kullanıcılarının uygulama ekranlarında özel bir duyuru yayımlayarak, Hizmet Politikası ve Gizlilik Kuralları ile ilgili doğruları tekrar hatırlattı.  Şirket ayrıca şu açıklamayı yaptı: "Gizlilik Politikamız hakkında paylaştığımız son güncellemeden bu yana Türkiye'deki kullanıcılarımızdan birçok soru aldık ve bu soruları yanıtlamak istiyoruz. Bu sabah itibariyle Türkiye’deki kullanıcılarımıza, WhatsApp'ın ve Facebook’un mesajlarınızı göremediğini tekrar teyit eden özel bir durum mesajı göndermeye başlıyoruz."

WHATSAPP, KULLANICILARINA HİKAYE PAYLAŞIMI ÜZERİNDEN ŞU MESAJLARI PAYLAŞIYOR:

- Gizliliğinizi korumaya kararlıyız.

- Kişisel sohbetleriniz uçtan uca şifreli oldukları için WhatsApp bunları okuyamaz ve dinleyemez.

- WhatsApp paylaştığınız konumu göremez.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.