“Yalancıların utanmasını beklemiyoruz”

Spor 21.01.2021 - 11:09, Güncelleme: 21.01.2021 - 11:09
 

“Yalancıların utanmasını beklemiyoruz”

Geçen yıl 23,4 milyon yolcuyu ağırlayan İstanbul Havalimanı Avrupa havalimanları arasında 1. sırada yer alması ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Karşı olan yalancı ve iftiracıların utanmasını beklemiyoruz” dedi.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle sınırların kapanması ve seyahat yasakları nedeniyle dünya genelindeki havalimanları yolcu sayılarında ciddi düşüş yaşandı. İstanbul Havalimanı 2020 yılında Avrupa havalimanları yolcu sayısı sıralamasında 23,4 milyon yolcusu ile birinci sıraya geldi. İstanbul Havalimanı’nı 22.1 milyon yolcu ile Londra Heathrow ile Paris Charles de Gaulle havalimanları takip etti. Amsterdam Schiphol Havalimanı ise 20.9 milyon ile dördüncü sırada yer aldı. Almanya'daki Frankfurt Havalimanı ise 18.8 milyon yolcuya geriledi. ÜLKEMLE GURUR DUYUYORUM AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İstanbul Havalimanı’nın Avrupa havalimanları arasında 1. sırada yer alması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Pandemi’ye rağmen İstanbul Havalimanı geçen yıl 23,4 milyon yolcu sayısı ile Avrupa havalimanları arasında 1. sırada yer aldı. Karşı olan yalancı ve iftiracıların utanmasını beklemiyoruz. Ülkemle gurur duyuyorum. Onlar konuşur AK Parti yapar” dedi.
Geçen yıl 23,4 milyon yolcuyu ağırlayan İstanbul Havalimanı Avrupa havalimanları arasında 1. sırada yer alması ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Karşı olan yalancı ve iftiracıların utanmasını beklemiyoruz” dedi.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle sınırların kapanması ve seyahat yasakları nedeniyle dünya genelindeki havalimanları yolcu sayılarında ciddi düşüş yaşandı. İstanbul Havalimanı 2020 yılında Avrupa havalimanları yolcu sayısı sıralamasında 23,4 milyon yolcusu ile birinci sıraya geldi. İstanbul Havalimanı’nı 22.1 milyon yolcu ile Londra Heathrow ile Paris Charles de Gaulle havalimanları takip etti. Amsterdam Schiphol Havalimanı ise 20.9 milyon ile dördüncü sırada yer aldı. Almanya'daki Frankfurt Havalimanı ise 18.8 milyon yolcuya geriledi.

ÜLKEMLE GURUR DUYUYORUM

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İstanbul Havalimanı’nın Avrupa havalimanları arasında 1. sırada yer alması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Pandemi’ye rağmen İstanbul Havalimanı geçen yıl 23,4 milyon yolcu sayısı ile Avrupa havalimanları arasında 1. sırada yer aldı. Karşı olan yalancı ve iftiracıların utanmasını beklemiyoruz. Ülkemle gurur duyuyorum. Onlar konuşur AK Parti yapar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.