19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yangındaki yaralar el birliğiyle sarılacak

Dilovası 29.06.2021 - 12:21, Güncelleme: 29.06.2021 - 12:21
 

Yangındaki yaralar el birliğiyle sarılacak

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda bir evin çatısında izolasyon yapıldığı sırada çıkan yangının, çevresinde bulunan 3 eve sıçraması ile maddi ve manevi zarar gören ailelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz gün, Dilovası Orhangazi Mahallesi Necip Fazıl Caddesi üzerinde bir evin çatısında izolasyon yapıldığı sırada çıkan yangın, çevresinde bulunan 3 eve sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saatlik çalışması sonucunda söndürülen yangında dumandan etkilenen 1’i itfaiye eri 5 kişi hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Yangından zarar gören aileleri Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ziyaret etti. CAN KAYBI YAŞANMAMIŞ OLMASI TEK TESELLİMİZ Yangında zarar gören ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şayir ve Yıldırım aileye her konuda destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “İlçemizde yaşanan yangın olayında evleri zarar gören ev sahiplerini ziyaret ettik. Olayda can kaybı yaşanmamış olması tek tesellimizdir.  Hepimize geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda bir evin çatısında izolasyon yapıldığı sırada çıkan yangının, çevresinde bulunan 3 eve sıçraması ile maddi ve manevi zarar gören ailelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz gün, Dilovası Orhangazi Mahallesi Necip Fazıl Caddesi üzerinde bir evin çatısında izolasyon yapıldığı sırada çıkan yangın, çevresinde bulunan 3 eve sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saatlik çalışması sonucunda söndürülen yangında dumandan etkilenen 1’i itfaiye eri 5 kişi hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Yangından zarar gören aileleri Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ziyaret etti.

CAN KAYBI YAŞANMAMIŞ OLMASI TEK TESELLİMİZ

Yangında zarar gören ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şayir ve Yıldırım aileye her konuda destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “İlçemizde yaşanan yangın olayında evleri zarar gören ev sahiplerini ziyaret ettik. Olayda can kaybı yaşanmamış olması tek tesellimizdir.  Hepimize geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.