Yavuz Çifti Kartepe'de ki Gazileri Ziyaret Etti

Kocaeli 29.11.2021 - 16:37, Güncelleme: 29.11.2021 - 16:37
 

Yavuz Çifti Kartepe'de ki Gazileri Ziyaret Etti

Yavuz Çifti Kartepe'de ki Gazileri Ziyaret Etti

Yavuz Çifti, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında, kahraman gazilerimizin evlerine misafir oldular. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi, Kartepe’de ikamet eden gazilerimiz; Birol Yılmaz, Nazmi Arslan, Yusuf Karakuş, Mehmet Sıddık Özekli, Hazım Bayraktar, Yılmaz Kuday, Ali Işık, Abdullah Alyörük, Ahmet Akgün, Erol Demir, İrfan Bayhan ve Yaşar Hızlı’nın evlerine misafir oldular. Gülen ve mutlu gözlerle karşılanan Yavuz Çifti, her biriyle yakından ilgilenerek, hal hatırlarını sordular. Gazilerimizin hayır dualarını alan Yavuz Çifti: “Sizleri seviyoruz. Vücutlarında onur abidesi olarak yaralarını taşıyan kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundular. Hatırlanmanın mutluluğu ile duygularını dile getiren gazilerimiz: “Hatırlanmak çok güzel. Evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Unutulmadığımızı bize hissettirdiniz. Sizlerin ziyaretiyle çok mutlu olduk.  Allah devletimize zeval vermesin, sizlere kolaylıklar versin inşallah.” diyerek, yine bekleriz temennileriyle Yavuz Çiftini uğurladılar. Ziyaretleri sırasında yolda rastladığı vatandaşların da hal ve hatırlarını soran, Temizlik, Maske, Mesafe ve Aşı konularında hatırlatmalarda bulunan Yavuz Çifti; çocuklarla da yakından ilgilenip, kitap ve oyuncak vererek onları sevindirdiler.
Yavuz Çifti Kartepe'de ki Gazileri Ziyaret Etti

Yavuz Çifti, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında, kahraman gazilerimizin evlerine misafir oldular.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi, Kartepe’de ikamet eden gazilerimiz; Birol Yılmaz, Nazmi Arslan, Yusuf Karakuş, Mehmet Sıddık Özekli, Hazım Bayraktar, Yılmaz Kuday, Ali Işık, Abdullah Alyörük, Ahmet Akgün, Erol Demir, İrfan Bayhan ve Yaşar Hızlı’nın evlerine misafir oldular. Gülen ve mutlu gözlerle karşılanan Yavuz Çifti, her biriyle yakından ilgilenerek, hal hatırlarını sordular.

Gazilerimizin hayır dualarını alan Yavuz Çifti: “Sizleri seviyoruz. Vücutlarında onur abidesi olarak yaralarını taşıyan kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundular.

Hatırlanmanın mutluluğu ile duygularını dile getiren gazilerimiz: “Hatırlanmak çok güzel. Evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Unutulmadığımızı bize hissettirdiniz. Sizlerin ziyaretiyle çok mutlu olduk.  Allah devletimize zeval vermesin, sizlere kolaylıklar versin inşallah.” diyerek, yine bekleriz temennileriyle Yavuz Çiftini uğurladılar.

Ziyaretleri sırasında yolda rastladığı vatandaşların da hal ve hatırlarını soran, Temizlik, Maske, Mesafe ve Aşı konularında hatırlatmalarda bulunan Yavuz Çifti; çocuklarla da yakından ilgilenip, kitap ve oyuncak vererek onları sevindirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.