Yaz boyunca hem eğlendiler hem öğrendiler!

Eğitim 28.08.2021 - 11:04, Güncelleme: 28.08.2021 - 11:04
 

Yaz boyunca hem eğlendiler hem öğrendiler!

Yaz boyunca hem eğlendiler hem öğrendiler!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri ve Akademi Lise yaz okulunda sportif faaliyetlerin yanı sıra kültür ve sanat etkinliklerine katılan çocuklar, birbirinden farklı atölyelerde de çeşitli deneyimler yaşıyorlar. Kocaeli’de çocukların spor, bilim ve sanatla iç içe bir tatil geçirmesini hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu amaçla düzenlediği yaz okulları büyük ilgi görüyor. Bunlardan biri olan Bilgievleri ve Akademi Lise’nin düzenlediği yaz okulları dolu dolu geçiyor. DENEYİMLER YAŞIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bilgievleri ve Akademi Lise Yaz Okulu” çocukların dopdolu bir tatil dönemi geçirmelerine olanak sağlıyor. Sportif faaliyetlerin yanı sıra kültür ve sanat etkinliklerine katılan çocuklar, birbirinden farklı atölyelerde de deneyimler yaşıyor. KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMEK Bilgievleri ve Akademi Lise’de eğitim gören çocukların yaz tatilini verimli geçirmelerine katkı sunmayı amaçlayan yaz okullarında farklı sportif aktivitelerin yanı sıra kültürel geziler, doğa yürüyüşleri, piknik programı ve kamp etkinlikleri de düzenleniyor. Güreş, Yüzme, Taekwondo, Jimnastik kursları yanı sıra 2 gece 3 gün konaklamalı kamp programında çocuklar macera parkuru, paintball, futbol, voleybol, okçuluk, oryantiring ve eğlenceli spor aktiviteleriyle dolu birçok alanda doğa ile iç içe keyifli vakit geçiriyor. EĞLENCELİ AKTİVİTELER Hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında devam eden yaz okullarında sporun yanında tamamlayıcı sanatsal ve sosyal eğitimler de veriliyor. Bilgievleri Yaz Okulu’nda Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler ile manevi eğitimlerin yanı sıra, Kodlama Atölyesi, El Sanatları Atölyesi, Akıl Oyunları Atölyesi, Aşçılık Atölyesi, Müzik Atölyesi, Yazarlık Atölyesi, Bilim Atölyesi, Temassız Oyunlar ile öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunuluyor. Akademi Lise’de ise bilgi destek programının yanı sıra açık hava söyleşileri, psikoloji atölyesi, kitap okuma grupları, sanat etkinlikleri (Nefise Mektebi) Ebru ve Tezhip Atölye derslerinin yanı sıra eğlenceli spor aktiviteleriyle birlikte bisiklet etkinliği ve spor turnuvaları ile farklı bir deneyim yaşanıyor.  
Yaz boyunca hem eğlendiler hem öğrendiler!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri ve Akademi Lise yaz okulunda sportif faaliyetlerin yanı sıra kültür ve sanat etkinliklerine katılan çocuklar, birbirinden farklı atölyelerde de çeşitli deneyimler yaşıyorlar.

Kocaeli’de çocukların spor, bilim ve sanatla iç içe bir tatil geçirmesini hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu amaçla düzenlediği yaz okulları büyük ilgi görüyor. Bunlardan biri olan Bilgievleri ve Akademi Lise’nin düzenlediği yaz okulları dolu dolu geçiyor.

DENEYİMLER YAŞIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bilgievleri ve Akademi Lise Yaz Okulu” çocukların dopdolu bir tatil dönemi geçirmelerine olanak sağlıyor. Sportif faaliyetlerin yanı sıra kültür ve sanat etkinliklerine katılan çocuklar, birbirinden farklı atölyelerde de deneyimler yaşıyor.

KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMEK

Bilgievleri ve Akademi Lise’de eğitim gören çocukların yaz tatilini verimli geçirmelerine katkı sunmayı amaçlayan yaz okullarında farklı sportif aktivitelerin yanı sıra kültürel geziler, doğa yürüyüşleri, piknik programı ve kamp etkinlikleri de düzenleniyor. Güreş, Yüzme, Taekwondo, Jimnastik kursları yanı sıra 2 gece 3 gün konaklamalı kamp programında çocuklar macera parkuru, paintball, futbol, voleybol, okçuluk, oryantiring ve eğlenceli spor aktiviteleriyle dolu birçok alanda doğa ile iç içe keyifli vakit geçiriyor.

EĞLENCELİ AKTİVİTELER

Hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında devam eden yaz okullarında sporun yanında tamamlayıcı sanatsal ve sosyal eğitimler de veriliyor. Bilgievleri Yaz Okulu’nda Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler ile manevi eğitimlerin yanı sıra, Kodlama Atölyesi, El Sanatları Atölyesi, Akıl Oyunları Atölyesi, Aşçılık Atölyesi, Müzik Atölyesi, Yazarlık Atölyesi, Bilim Atölyesi, Temassız Oyunlar ile öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunuluyor. Akademi Lise’de ise bilgi destek programının yanı sıra açık hava söyleşileri, psikoloji atölyesi, kitap okuma grupları, sanat etkinlikleri (Nefise Mektebi) Ebru ve Tezhip Atölye derslerinin yanı sıra eğlenceli spor aktiviteleriyle birlikte bisiklet etkinliği ve spor turnuvaları ile farklı bir deneyim yaşanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.