Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

MHP KOCAELİ’DE ÜZERİ ÇİZİLENLER…

MHP’nin son büyük kongresinde Kocaeli için adeta şok denecek bir tablo ortaya çıktı. Milletvekili Saffet Sancaklı dahil, Kocaeli’den aday olanların hepsinin üzeri çizildi. Hiçbir ismin MYK’ya giremediği Kocaeli’de şimdi başta il başkanı Aydın Ünlü ile tüm ilçe başkanlarının değiştirilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Yeni teşkilat başkanının kim olacağı herkes tarafından büyük bir heyecanla beklenirken, bilinen bir gerçek var ki Kocaeli’de tüm teşkilatlar yenilenecek gibi. Partinin Gebze’deki eski ilçe başkanlarından Ferit Taşdemir geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Genel merkezimizin emrindeyiz” diyerek;  “Büyük kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Kongre öncesi biz de arkadaşlarımızla Ankara ziyaretinde bulunmuştuk. Hiçbir makam ve mevki talebimiz olmadan bölgemizde yaşananları gene merkezimizle paylaştık. Ayrıca bizimle ilgili farklı bir algı oluştuğunu gördük ve bunların düzeltilmesini sağladık. Alınan kararda bu ziyaretin de etkili olduğunu düşünüyorum. Teşkilatımızı ve genel başkanımızın emrindeyiz. Birçok genel merkez yetkilileri ile bölgemizde olan olumsuz gelişmeleri yakından takip etti. Bölgemizden de elliye yakın isim başvuruda bulunmuştu. Şimdi bu tablonun ardından milletvekilimiz ve il başkanımız dahil 2 milyona yaklaşan bir ilden neden bir kişinin MYK’ya yazılmadığı konusunda herkesin kendisini çek etmesi gerekir. Kocaeli’de MHP’nin sadece ismi bazı olumsuzluklarla anılan kişilerden olmadığını hep birlikte gördük. “ demişti. Kongre sonrası yine eski ilçe başkanlarından Turan Toptaş ve eski ilçe sekreteri Osman Bacacı ile de kısa süreli görüşmelerimiz oldu. Her iki ismin de Kocaeli ve MHP için kaygıları olduğuna şahit olduk. Yine bize sosyal medyadan ulaşan ve samimiyetine güvendiğimiz bir parti ise Ferit Taşdemir’in açıklamasında da olduğu gibi; “Kimsenin MHP’den önde olmadığını gördük. Özellikle son yıllarda bölgemizde MHP’yi kullanarak yapılan yanlışlar davaya büyük zarar vermiştir. Bu kişilerin kim olduğu herkes bizden daha iyi biliyor. Bu isimlerin MHP ile uzaktan yakından alakası olmadığı gibi yeni yapılanmadan sonra partiden içeri girmelerine dahi müsaade edilmemelidir” dedi. MHP tabanı uzun süredir gelişmeleri yakından takip ediyordu. Olumlu ve olumsuz anlamda da kimlerin neler yaptığı herkes tarafından biliniyordu. Tabanın rahatsızlığı hat safhaya çıkmıştı. Alınan kararın Kocaeli ve MHP açısından biz de olumlu olduğunu düşünenlerdeniz. Gebze Bölgesinde Özellikle, İsmail Kurt, Baki Erdöl, Turan Toptaş, Ferit Taşdemir gibi eski isimler başta olmak üzere partiye emek vermiş insanlara bu saatten sonra büyük görevler düşüyor. Yeni yapılanmanın herkesin kabul edeceği bir oluşum olmalı. Yoksa yarın kimsenin ağlaması hiçbir fayda getirmez.    
Ekleme Tarihi: 22 Mart 2021 - Pazartesi

MHP KOCAELİ’DE ÜZERİ ÇİZİLENLER…

MHP’nin son büyük kongresinde Kocaeli için adeta şok denecek bir tablo ortaya çıktı. Milletvekili Saffet Sancaklı dahil, Kocaeli’den aday olanların hepsinin üzeri çizildi. Hiçbir ismin MYK’ya giremediği Kocaeli’de şimdi başta il başkanı Aydın Ünlü ile tüm ilçe başkanlarının değiştirilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Yeni teşkilat başkanının kim olacağı herkes tarafından büyük bir heyecanla beklenirken, bilinen bir gerçek var ki Kocaeli’de tüm teşkilatlar yenilenecek gibi.

Partinin Gebze’deki eski ilçe başkanlarından Ferit Taşdemir geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Genel merkezimizin emrindeyiz” diyerek;  “Büyük kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Kongre öncesi biz de arkadaşlarımızla Ankara ziyaretinde bulunmuştuk. Hiçbir makam ve mevki talebimiz olmadan bölgemizde yaşananları gene merkezimizle paylaştık. Ayrıca bizimle ilgili farklı bir algı oluştuğunu gördük ve bunların düzeltilmesini sağladık. Alınan kararda bu ziyaretin de etkili olduğunu düşünüyorum. Teşkilatımızı ve genel başkanımızın emrindeyiz. Birçok genel merkez yetkilileri ile bölgemizde olan olumsuz gelişmeleri yakından takip etti. Bölgemizden de elliye yakın isim başvuruda bulunmuştu. Şimdi bu tablonun ardından milletvekilimiz ve il başkanımız dahil 2 milyona yaklaşan bir ilden neden bir kişinin MYK’ya yazılmadığı konusunda herkesin kendisini çek etmesi gerekir. Kocaeli’de MHP’nin sadece ismi bazı olumsuzluklarla anılan kişilerden olmadığını hep birlikte gördük. “ demişti. Kongre sonrası yine eski ilçe başkanlarından Turan Toptaş ve eski ilçe sekreteri Osman Bacacı ile de kısa süreli görüşmelerimiz oldu. Her iki ismin de Kocaeli ve MHP için kaygıları olduğuna şahit olduk.

Yine bize sosyal medyadan ulaşan ve samimiyetine güvendiğimiz bir parti ise Ferit Taşdemir’in açıklamasında da olduğu gibi; “Kimsenin MHP’den önde olmadığını gördük. Özellikle son yıllarda bölgemizde MHP’yi kullanarak yapılan yanlışlar davaya büyük zarar vermiştir. Bu kişilerin kim olduğu herkes bizden daha iyi biliyor. Bu isimlerin MHP ile uzaktan yakından alakası olmadığı gibi yeni yapılanmadan sonra partiden içeri girmelerine dahi müsaade edilmemelidir” dedi.

MHP tabanı uzun süredir gelişmeleri yakından takip ediyordu. Olumlu ve olumsuz anlamda da kimlerin neler yaptığı herkes tarafından biliniyordu. Tabanın rahatsızlığı hat safhaya çıkmıştı. Alınan kararın Kocaeli ve MHP açısından biz de olumlu olduğunu düşünenlerdeniz. Gebze Bölgesinde Özellikle, İsmail Kurt, Baki Erdöl, Turan Toptaş, Ferit Taşdemir gibi eski isimler başta olmak üzere partiye emek vermiş insanlara bu saatten sonra büyük görevler düşüyor. Yeni yapılanmanın herkesin kabul edeceği bir oluşum olmalı. Yoksa yarın kimsenin ağlaması hiçbir fayda getirmez.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.