19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

GÖRKEM ÇİLER TUNNUVASI VE HEDEF TV

Bugün Gebze güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 30 yıl önce basın turnuvası olarak düzenlenen futbol turnuvası GTO Başkanı Nail Çiler ve Sevgi Çiler çiftinin biricik oğulları Görkem’in vefatından bir süre sonra “Görkem Çiler Turnuvası” olarak değiştirildi. Hem Görkem Çiler’in adını yaşatmak hem de trafik kazası gerçeğine dikkat çekmek adına güzel bir duygu. Bölgemizdeki belediyelerin yanı sıra çok sayıda önemli kurum da yıllardır turnuvaya katılım sağlıyor. Bu yıl Gebze’ye katkısı olması adına bir adım da biz atacağız ve turnuvanın maçlarını Hedef TV üzerinden canlı olarak yayınlayacağız. Belki tüm maçlar olamaz ama önemli gördüğümüz maçları bile yayınlamanın büyük başarı olacağına inanıyorum. Zira, turnuva ile birlikte sanırım bu da bir ilk olacak bölgemizde. Bu yüzden bunun için de tüm kurum ve kuruluşların da desteğini bekliyoruz. Gebze bölgesi adına iyi bir şey yapıldığında bunun faydasını hepimiz göreceğiz. Umarım bundan sonrası çok daha iyi olur. GEBZESPOR’DAN “GOLD KART” UYGULAMASI Kentimizin markası Gebzespor’da yani yönetim güzel bir uygulama başlatarak protokol tribünlerinin yanında oturacak olanlar için “Gold Kart” satışı başlattı. Şimdi bu kartları alan vatandaşlar nerede oturacağını bilecek ve tribünde güzel bir yeri olacak. Aynı zamanda Gebzespor maçlarına gelecek ve yaptığı katkının kısmen de karşılığını bulacak. Güzel bir uygulama için tebrik ediyor ve herkesin bu karttan alması gerektiğini düşünüyorum. Bu kart sayesinde ayrıca protokol tribünleri ve çevresinde sürekli asalak geçinenlerin de maçlara gelmesi nerede ise son bulacak. Hem işadamı geçinip hem de Gebzespor maçlarına bile parasız girmenin yolunu arayanlar artık maça gelmesin, o yıllar bu sene hepten kapandı. Gebzespor yöneticileri ve Mali işler sorumlusu Mikdat Aydın şimdi bu kartlardan isteyen herkese veriyor. Size gelinmesini beklemeyin ve siz de Mikdat Aydın ve Gebzespor yönetiminden birini arayın ve kentimizin markasına bir nebze olsun katkınız olsun.
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2021 - Pazartesi

GÖRKEM ÇİLER TUNNUVASI VE HEDEF TV

Bugün Gebze güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 30 yıl önce basın turnuvası olarak düzenlenen futbol turnuvası GTO Başkanı Nail Çiler ve Sevgi Çiler çiftinin biricik oğulları Görkem’in vefatından bir süre sonra “Görkem Çiler Turnuvası” olarak değiştirildi. Hem Görkem Çiler’in adını yaşatmak hem de trafik kazası gerçeğine dikkat çekmek adına güzel bir duygu. Bölgemizdeki belediyelerin yanı sıra çok sayıda önemli kurum da yıllardır turnuvaya katılım sağlıyor. Bu yıl Gebze’ye katkısı olması adına bir adım da biz atacağız ve turnuvanın maçlarını Hedef TV üzerinden canlı olarak yayınlayacağız. Belki tüm maçlar olamaz ama önemli gördüğümüz maçları bile yayınlamanın büyük başarı olacağına inanıyorum. Zira, turnuva ile birlikte sanırım bu da bir ilk olacak bölgemizde. Bu yüzden bunun için de tüm kurum ve kuruluşların da desteğini bekliyoruz. Gebze bölgesi adına iyi bir şey yapıldığında bunun faydasını hepimiz göreceğiz. Umarım bundan sonrası çok daha iyi olur.

GEBZESPOR’DAN “GOLD KART” UYGULAMASI

Kentimizin markası Gebzespor’da yani yönetim güzel bir uygulama başlatarak protokol tribünlerinin yanında oturacak olanlar için “Gold Kart” satışı başlattı. Şimdi bu kartları alan vatandaşlar nerede oturacağını bilecek ve tribünde güzel bir yeri olacak. Aynı zamanda Gebzespor maçlarına gelecek ve yaptığı katkının kısmen de karşılığını bulacak. Güzel bir uygulama için tebrik ediyor ve herkesin bu karttan alması gerektiğini düşünüyorum. Bu kart sayesinde ayrıca protokol tribünleri ve çevresinde sürekli asalak geçinenlerin de maçlara gelmesi nerede ise son bulacak. Hem işadamı geçinip hem de Gebzespor maçlarına bile parasız girmenin yolunu arayanlar artık maça gelmesin, o yıllar bu sene hepten kapandı. Gebzespor yöneticileri ve Mali işler sorumlusu Mikdat Aydın şimdi bu kartlardan isteyen herkese veriyor. Size gelinmesini beklemeyin ve siz de Mikdat Aydın ve Gebzespor yönetiminden birini arayın ve kentimizin markasına bir nebze olsun katkınız olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.