19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

GİRİB’İN GEBZE’DEKİ “HARLA” MODELİ

Cumartesi günü Gebze’de çok önemli bir modelin açılışı vardı. Biz de Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile açılışa katıldık ve Gebze adına www.hedeftv.com .tr adresinde açılışa geniş yer verdik. Giresun işadamı ve Bürokratları derneğinin oluşturduğu 12 ortaklı Pangal AŞ. Bünyesinde kurulan “Harla” et dönerin açılışı Merkez Mezarlığı karşısı Gökçe Plaza altında yapıldı. Açılışa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler başta olmak üzere çok sayıda siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir STK temsilcisi ve davetli katıldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz açılış sonrası Hedef TV’ye yaptığı açıklamada, ilk günkü damak zevkinin önemli olduğuna dikkat çekerek, bu lezzetin korunması gerektiğini ifade etti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de Harla’nın bölge için bir model olabileceğini söyledi ve tüm çalışanlarına bol kazançlar diledi ve açılışın kendisini de mutlu ettiğine dikkat çekti. Açılışa katılan eski Milli Futbolcu Evren Turhan’ın daha önce de Gebze’deki Harla’da yemek yediğini öğrenince ister istemez Gebze adına mutlu olduk. Evren Turhan, Harla Döner’in özellikle dönerinin çok lezzetli olduğuna dikkat çekerek, Gebze’de yaşayanların İstanbul’a gitmesine gerek kalmadığına vurgu yaptı. Evren Turhan da bunu dediğine göre “Harla” işi tutturmuş dedim… Gebze’deki diğer STK’lara da yol gösterecek ve model olacak “Harla’nın bölgemize örnek olmasını diliyorum. Umarım kurumsal bir yönetim sergilenir ve başarılı bir sonuç ortaya çıkar. Pandemi sürecinde bile çalışanların maaşını ödemeyi bir sosyal sorumluluk kabul eden “Harla” yönetimini kutluyorum.  Şimdi bize düşen Gebze’deki bu tür markaları yaşatmak olmalı. İstanbul’a gittiğinde milyonları harcayan Gebze’de kazananların artık yemeğini de Gebze’de yeme zamanı geçiyor. Bugün “Harla ve benzeri mekanlar bunun açık örneğidir. Zira, açılışta Hedef TV’ye yapılan yorumlarda bir konuşmacı “Gebze’de harcanan Gebze’de kalıyor” ifadesini kullandı. Bunun Gebze ve Gebze bölgesi için önemli olduğuna inanıyorum. Buna rağmen bir eleştirim de “Harla” yönetimine olacak. Bu açılış çok daha önceden yapılmalı, tanıtım konusunda çok daha geniş kapsamlı bir yol izlenmeliydi. Ayrıca yoldan geçenlerin de iç mekanda olduğu gibi burada böyle bir markanın olduğunu çok daha iyi fark etmesi gerekiyor. Her şeye rağmen GİRİB Yönetimini Gebze’ye kazandırdıkları bu marka değer için kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Umarım çok başarılı olabilecek bu proje ile çok önemli bir mesafe kat edilir ve Gebze bölgesindeki diğer STK’lara da örnek olur.
Ekleme Tarihi: 04 Ekim 2021 - Pazartesi

GİRİB’İN GEBZE’DEKİ “HARLA” MODELİ

Cumartesi günü Gebze’de çok önemli bir modelin açılışı vardı. Biz de Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile açılışa katıldık ve Gebze adına www.hedeftv.com .tr adresinde açılışa geniş yer verdik. Giresun işadamı ve Bürokratları derneğinin oluşturduğu 12 ortaklı Pangal AŞ. Bünyesinde kurulan “Harla” et dönerin açılışı Merkez Mezarlığı karşısı Gökçe Plaza altında yapıldı. Açılışa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler başta olmak üzere çok sayıda siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir STK temsilcisi ve davetli katıldı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz açılış sonrası Hedef TV’ye yaptığı açıklamada, ilk günkü damak zevkinin önemli olduğuna dikkat çekerek, bu lezzetin korunması gerektiğini ifade etti.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de Harla’nın bölge için bir model olabileceğini söyledi ve tüm çalışanlarına bol kazançlar diledi ve açılışın kendisini de mutlu ettiğine dikkat çekti.

Açılışa katılan eski Milli Futbolcu Evren Turhan’ın daha önce de Gebze’deki Harla’da yemek yediğini öğrenince ister istemez Gebze adına mutlu olduk. Evren Turhan, Harla Döner’in özellikle dönerinin çok lezzetli olduğuna dikkat çekerek, Gebze’de yaşayanların İstanbul’a gitmesine gerek kalmadığına vurgu yaptı. Evren Turhan da bunu dediğine göre “Harla” işi tutturmuş dedim…

Gebze’deki diğer STK’lara da yol gösterecek ve model olacak “Harla’nın bölgemize örnek olmasını diliyorum. Umarım kurumsal bir yönetim sergilenir ve başarılı bir sonuç ortaya çıkar. Pandemi sürecinde bile çalışanların maaşını ödemeyi bir sosyal sorumluluk kabul eden “Harla” yönetimini kutluyorum.  Şimdi bize düşen Gebze’deki bu tür markaları yaşatmak olmalı. İstanbul’a gittiğinde milyonları harcayan Gebze’de kazananların artık yemeğini de Gebze’de yeme zamanı geçiyor. Bugün “Harla ve benzeri mekanlar bunun açık örneğidir. Zira, açılışta Hedef TV’ye yapılan yorumlarda bir konuşmacı “Gebze’de harcanan Gebze’de kalıyor” ifadesini kullandı. Bunun Gebze ve Gebze bölgesi için önemli olduğuna inanıyorum.

Buna rağmen bir eleştirim de “Harla” yönetimine olacak. Bu açılış çok daha önceden yapılmalı, tanıtım konusunda çok daha geniş kapsamlı bir yol izlenmeliydi. Ayrıca yoldan geçenlerin de iç mekanda olduğu gibi burada böyle bir markanın olduğunu çok daha iyi fark etmesi gerekiyor.

Her şeye rağmen GİRİB Yönetimini Gebze’ye kazandırdıkları bu marka değer için kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Umarım çok başarılı olabilecek bu proje ile çok önemli bir mesafe kat edilir ve Gebze bölgesindeki diğer STK’lara da örnek olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.